Cum arată casa de 400.000 de euro a Octaviei Geamănu. Are dormitor separat de Marian Ionescu

Octavia Geamănu locuiește într-o vilă de 400.000 de euro împreună cu Marian Ionescu și cu fiul lor. Cum arată casa fostei prezentatoare de la Antena 1.

Octavia Geamănu se mândrește cu o casă impresionantă pe care a construit-o împreună cu soțul ei. Marian Ionescu și-a făcut și un studio de înregistrări acasă. Locuința este plină de tablouri, iar baia este una spectaculoasă.

„Pentru mine acasă este mai mult decât un loc, este un sentiment. Oricât de entuziasmată aș fi când plec undeva, nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl am când mă întorc. E cineva care să nu simtă acel «Nicăieri nu-i ca acasă!»?, a scris Octavia Geamănu pe Facebook.

octavia-geamanu-casa-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Fosta prezentatoare de la Antena 1 are reguli stricte acasă. Octavia Geamănu și-a învățat băiatul să fie disciplinat, astfel că trebuie să strângă mereu în urma lui.

„Nu există să fie ceva care nu e pus la locul lui, este plăcerea de a trăi într-un mediu curat, ordonat și dorința de a-l învăța pe Andrei de mic cu disciplina în tot ceea ce înseamnă viață, pornind de la cum arată casa la felul în care ne purtăm cu restul lumii, pentru că cei 7 ani de acasă nu se rezumă la bun-simț, ci se rezumă la ceea ce vezi la părinții tăi, ceea ce vezi în mediul în care trăiești, acești ani sunt foarte importanți pentru mine. Pur și simplu îmi face mare plăcere să fie totul ordonat.'

Octavia Geamănu și Marian Ionescu dorm separat încă de la începutul relației lor

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au un copil împreună, pe Andrei. Fiecare are dormitorul lui, chiar și băiețelul lor.

„Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu. Nici măcar cu Andrei nu am dormit. Fiecare cu camera lui’, a mai explicat Octavia Geamănu.

„Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea. Somnul este sfânt pentru mine. Plus că, în ultimele luni, eu nu mai dorm cum trebuie. Dorm haotic, mă trezesc pe la 3.00 dimineața, pe la 4.00 fac pilates. Chiar nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm.

Plus că mi se pare groaznic să stai să te foiești și să nu îl deranjezi pe celălalt și poate omul sforăie și poate te enervezi. Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc fericită și îndrăgostită’, a mai declarat Octavia Geamănu pentru playtech.ro.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete