Cum arată băiețelul adoptat de Horia Brenciu și soția Alice. Toma a împlinit 8 ani: „A patra minune din viața mea”

Pe Facebook, Horia Brenciu și soția Alice au anunțat că băiețelul lor Toma a împlinit 8 ani. Micuțul a primit mesaje emoționante din partea părinților lui.

Horia Brenciu a postat mai multe fotografii cu băiețelul lui de când era mai mic. „Buburuza din imagine împlinește azi 8 ani! Pe atunci, îl mai prindeam la poze… Acum e argint viu! ? Toma, băiatu lu tata, la mulți ani!', a scris Horia Brenciu în mediul online.

Și Alice Brenciu, încă de la prima oră a dimineții, a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe imagini cu Toma, unele de când era bebeluș. A scris: „De 8 ani sunt cea mai fericită mama a celui mai minunat băiat. A patra minune din viață mea! La mulți ani, Toma!'.

baiatelul-adoptat-de-horia-brenciu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Artistul și omul de televiziune Horia Brenciu (49 de ani) este tatăl a patru copii. Doi dintre aceștia, două fiice, sunt ale soţiei sale, Alice, a treia, tot o fetiţă, este rodul iubirii dintre cei doi, iar al patrulea, un băieţel, a fost adoptat imediat după ce s-a născut.

Horia Brenciu a povestit cum a decurs adopția fiului său Toma: „Nu-l avortează, îl vrem noi!' La finalul lunii decembrie a anului trecut, la TVR1, într-un interviu acordat jurnalistei Eugenia Vodă, Horia Brenciu a povestit cum l-a adoptat pe micuţ, dar şi cum le-a cunoscut pe fiicele soţiei sale. „Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea 15. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, iar Andreea 28. În 2012, pe 1 noiembrie, a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani, şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui … Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare', a dezvăluit Horia Brenciu, în emisiunea Profesioniştii, citează Click!.

„Un copil adoptat nu este o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (…) Acel copil e al tău pe vecie. Îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubi pe cineva este o responsabilitate', a mai explicat Horia. Întrebat ce va face dacă băieţelul va dori să-şi cunoască mama, artistul spune că îi va respecta dorința. „Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului … pentru că ea e prioritară', a încheiat artistul, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete