Modul subtil în care Regina Elisabeta a II-a l-a onorat pe regretatul său soț în timpul Jubileului de Platină

Regina Elisabeta a II-a s-a asigurat că a adus un omagiu regretatului ei soț, Prințul Philip, în timpul celebrării remarcabile de patru zile a Jubileului său de Platină.

În timpul ultimei sale apariții pe balconul Palatului Buckingham duminică, monarhul a purtat un ac negru de doliu pe care l-a pus în partea din față și în centrul pălăriei.

Regina în vârstă de 96 de ani a fost îmbrăcată într-o haină elegantă de culoare verde smarald, pe care a asortat-o cu o pălărie. Regina a purtat și cercei de perle, un colier asortat și mănuși albe.

Majestatea Sa a completat ținuta cu o broșă cu fundă de diamante, care este, de asemenea, semnificativă. Are o istorie lungă în familie și face parte dintr-un trio de dimensiuni diferite, cu același design pe care l-a purtat Regina Elisabeta a II-a la ocazii regale emoționante, scrie Hello Magazine.

Queen Elizabeth II Appearance On Buckingham Palace Balcony After The Platinum Jubilee Pageant. LondonSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cu toate acestea, acul ei de doliu a fost cel care a ocupat centrul scenei. În cea mai mare parte a domniei sale de 70 de ani, regina a fost susținută de Prințul Philip, care a murit la vârsta de 99 de ani la 9 aprilie 2021. Ace de doliu tind să fie purtate de membrii familiei regale în urma unui deces.

„În această seară, rezistența și vizita voastră îi lipsește mult, dar sunt sigur că este aici cu spiritul… Tatălui meu i-ar fi plăcut spectacolul și ni s-ar fi alăturat din toată inima pentru a sărbători tot ceea ce continuați să faceți pentru țara și poporul vostru”, a zis Prințul Charles.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete