Cum arată băiatul Mihaelei Rădulescu la aproape 18 ani. Ayan Schwarzenberg a terminat liceul și a fost surprins cu trabucul în mână

Ayan Schwarzenberg e rodul iubirii dintre Mihaela Rădulescu și omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Băiatul locuiește în America, acolo unde recent a absolvit liceul.

Într-o postare pe Instagram, Mihaela Rădulescu și-a anunțat fanii că e o mamă foarte mândră. Ayan Schwarzenberg a absolvit un liceu de prestigiu din America, Lawrenceville School din New Jersey.

„Sunt aici, se întâmplă! Bal! Gală! Cum laude! Bebelușul meu! Foarte mândră sunt de el. Sunt mândră! Suntem mândri de el', a transmis vedeta în mediul online. Vedeta a postat și câteva fotografii alături de băiatul ei.

În una dintre ele îl îmbrățișează pe Ayan, care ține un trabuc în mână. În altă fotografie, cei doi sunt pe covorul roșu, la bal. băiatul a apărut îmbrăcat într-un costum negru, cu papion și cămașă, iar mama lui a purtat un costum alb, cu cămașă neagră. Tot ea a transmis că Ayan a absolvit „cum laude', adică „cu felicitări' liceul.

baiatul-mihaelei-radulescu-liceu-absolvit-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mihaela Rădulescu trăiește în Monaco, băiatul ei în America

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă. Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate. Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile', a povestit acum ceva vreme Mihaela Rădulescu.

Vedeta rămâne totuși cu un regret: „Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo… Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu, pe unele le-am transformat în obiecte de artă în capul meu, nişte instalaţii, nişte tablouri cu prima pereche de papuci, prima scrisoare pe care mi-a scris-o, avem şi o capsulă a timpului, pe care într-o zi o s-o deschidem împreună. Mi-e greu să mă desprind, la mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete