Cum arată acum Radu Sîrbu din trupa O-Zone? Ce familie frumoasă are!

Artistul Radu Sîrbu (41 de ani), ex-O-Zone, și soția lui, Ana, nu formează un cuplu doar în plan personal, ci și o echipă în plan profesional.

Cântă și produc muzică atât pentru ei, cât și pentru alți artiști. Conduc o afacere de succes care le mai aduce însă și dispute în familie.

Radu și Ana formează un cuplu de mai bine de 20 de ani, dintre care 17 sunt de căsnicie. Perechea are împreună trei copii, două fiice și un fiu, Anastasia Dalia, Eva Maria și mezinul David Nicholas.

Cum arată acum Radu Sîrbu din trupa O-Zone? Ce familie frumoasă are!

Pe 1 iulie 2020, fiica cea mare a celor doi a împlinit 15 ani. „O mică scrisoare fiicei mele, Anastasia-Dalia!

Acum 15 ani am fost Binecuvântat de Dumnezeu, în plin sens al cuvântului! (…)”, așa începe mesajul artistului.

Imagini cu Radu Sîrbu și familia lui în GALERIA FOTO de mai sus!

„Din primul moment în care te-am luat în brațe am știut ca ești … cum să-ți zic .. tare ambițioasă și știi ce-ți dorești de la viață! 😂

Am știut de la început că ai o inteligență aparte, un suflet mare și o inimă plină de iubire după felul în care mă priveai îndrăgostită și ușor amețită în urma călătoriei tale epuizante către noi, prin Univers!

Erai cât un ghemotoc de gingășie care-mi încăpea în podul palmelor cu buzele roșii ca cireșele coapte! ❤️

Afară ploua liniștit, iar eu simțeam că zbor, de mână cu Mami a ta și cu tine între noi, prima noastră Binecuvântare primul nostru Bebitzu. Așa îți spuneam noi când încă erai în burtică la mami … 😋

Iar la câteva minute după ce ai venit pe lume, eu și mami deja știam că te va chema Anastasia, însă nici decum nu vorbisem înainte și nici prin cap nu ne trecuse numele Dalia!

Acest nume a venit ca un semn al Binecuvântării când mami încă era în sala de nașteri, iar tu deja te făceai auzită în toată maternitatea. Mami m-a luat de mână și mi-a șoptit ușor răgușită – DALIA!

Tu știi cât de mult te iubesc și că poți conta pe mine oricând, orice ar fi! Sunt mândru de tine și extrem de fascinat de talentul și creativitatea ta! Keep it up, my super-girl!

La mulți ani, iubita mea fetiță! Să fii sănătoasă, iubită, norocoasă și binecuvântată toată viața ta! Te iubesc enorm! Tati …❤️”

Foto: Instagram

Citește și:

Ar fi împlinit 59 de ani! 10 cele mai frumoase citate de-ale Prințesei Diana de Wales

Paris Jackson, declarații fără perdea despre sexualitatea ei: „Credeam că mă voi căsători cu o tipă”

Ce notă a luat Mirela Vaida la Bacalaureat? „Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete