Cum arată acum celebrul comediant Tim Allen?

Cum arată acum celebrul comediant Tim Allen?

Timothy Allen s-a născut pe data de 13 iunie 1953 în Denver, Colorado (SUA). El a urmat cursurile facultății Western Michigan University de unde și-a luat în anul 1975 licența în producție de televiziune.

Allen și-a început cariera de comediant la Comedy Castle în Detroit. În 1991 a devenit starul propriului său serial, „Home improvement'. În paralel cu emisiunea, a jucat în mai multe blockbustere, precum „The Santa Clause' (1994), „Toy Story' (1995) , „Toy story 2' (1999) și „Galaxy Quest' (1999). După opt sezoane de succes, în mai 1999, emisiunea lui a încetat să mai apară.

Celebrul comediant a mai aparut în filme precum „Big Trouble' (2002), „Joe Somebody' (2003) , „The Santa Clause 3: The Escape Clause' (2006) și „Redbelt' (2008).

Actorul deține steaua numărul 6834 amplasată pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

A murit, dar nu știa

În vara anului 2020, mai exact în luna iulie, Allen a devenit un subiect intens pe Twitter. Unii utilizatori s-au întrebat dacă steaua Last Man Standing a murit pe neașteptate.

Allen, din fericire, a scris pe contul său un mesaj care și-a liniștit fanii. „Imaginați-vă ce surpriză am avut când m-am trezit în această dimineață frumoasă și am aflat că sunt mort?!” a scris acesta. “Cum s-a întâmplat? Îmi poate spune cineva? MOR să știu.'

În loc să fie supărat, Tim Allen a fost foarte confuz când a auzit zvonul despre moartea sa. Cea mai mare problemă a fost că nu a existat nicio verificare a surselor care au fost încărcate pe internet. La fel ca Tim Allen, alte vedete populare precum Jeff Goldblum, Jackie Chan și Avril Lavigne au făcut și ele parte din acest set de zvonuri.

Zvonurile despre moartea lui Tim Allen au fost consecințele acțiunilor unor bloggeri foarte populari, @BarstoolBigCat și @PardonMyTake, potrivit Vanity Fair.

Actorul, în vârstă de 67 de ani, locuiește în Los Angeles, California.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete