Cum alegi solistul pentru nuntă

V-ați logodit de curând și acum urmează cea mai palpitantă perioadă a vieții voastre de cuplu, aceea în care începeți să planificați nunta, acea zi specială în care vă uniți destinele iar cei apropiați sunt alături de voi pentru a sărbători acest lucru atât de magic.

Ați început deja să căutați ținutele care să vi se potrivească cel mai bine și în care să puteți dansa toată ziua sau toată noaptea, pantofii care să vă fie comozi și accesoriile dorite.

Sala este deja rezervată – pentru că știm cât de greu este să o găsești pe cea ideală și care să fie și liberă în data care este cea mai potrivită atât pentru voi, cât și pentru oaspeți să vă adunați cât mai mulți sau câți este posibil în momentul în care are loc marele eveniment din viața ta!

Aproape toate detaliile sunt puse la punct, însă există încă unul care este parte decisivă între: 'a fost frumos la nuntă, dar am stat mai mult afară' și 'sper că mâine n-o să mă doară tare picioarele de la atâta dans' sau 'oare ce se întâmplă dacă mă descalț ca să petrec cât mai mult timp pe ringul de dans'? Acestea sunt întrebările care fac diferența între o nuntă de care cu greu o să-și amintească invitații versus una despre care vor vorbi peste ani cu aceeași plăcere cu care au participat la ea.

Da, ai ghicit: despre formația de nuntă și cum alegi soliștii potriviți dintr-o formatie de nunta pentru evenimentul tău îți vom da sfaturi pentru a avea parte de cea mai frumoasă zi sau seară a vieții tale alături de alesul vieții și cele mai dragi persoane!

Alege solistul potrivit pentru evenimentul tău

Știm că poate părea un lucru simplu, însă a alege solistul potrivit vouă dintr-o plajă atât de largă de posibilități poate să vă pună puțin în dificultate. De aceea venim în ajutorul tău și al vostru cu câteva sfaturi care să vă ajute să treceți peste acest posibil impas și să faceți cea mai bună alegere.

Cel mai important lucru este să vă conectați cu cea, cel sau cei care urmează să întrețină atmosfera la nuntă. Iar acest lucru îl puteți face doar dacă vă întâlniți cu aceștia la o cafea, lucru care este mai mult decât recomandat înainte de a semna orice contract. Chiar dacă îi auziți cântând și credeți că sunt perfecți pentru voi, de acest lucru vă veți putea da seama doar în momentul în care vă vedeți și începeți să povestiți.

1. Țineți cont de oaspeți

Desigur, voi sunteți cei mai importanți pioni ai serii, însă trebuie ca și oaspeții să se simtă bine la nuntă, așadar trebuie să împăcați toate gusturile: să aveți atât muzică populară, cât și ușoară. Tocmai de aceea puteți să alegeți doi soliști care să cânte câte un stil și astfel toată lumea va fi fericită.

Unde mai pui că formația poate să vină însoțită de DJ care să întrețină atmosfera în momentele în care se mănâncă, la intrarea sau la ieșirea din sală.

2. Buget

Bugetul este întotdeauna unul dintre aspectele de care trebuie să țineți cont, așadar, dacă vă doriți să aveți parte de calitate și lumea să țină minte nunta voastră, atunci va trebui să puneți deoparte un buget pentru asta. Acest lucru însă nu înseamnă că trebuie să goliți de tot pușculița, ci mai degrabă vrem să vă facem conștienți că tot ce ține de calitate implica un anumit cost.

3. Tematica evenimentului

Atunci când îți faci mood board-ul pentru tot ce ține de partea vizuală a nunții tale, poți să adaugi în el și partea auditivă și să creezi un playlist care știi că se va potrivi cel mai bine pentru o seară de neuitat. Apoi, la întâlnirile pe care le veți avea cu cei care se vor ocupa de partea de entertainment, să le arătați mereu ce ați adăugat sau scos din listă pentru ca ei să poată să își adapteze repertoriul în funcție de doleanțele voastre.

Aceste trei puncte sunt imperios necesare să le bifați atunci când alegeți o formație pentru nuntă, deoarece de ele depinde bună starea voastră și a invitaților. Alegeți să nu faceți rabat de la calitate și vă veți mulțumi când veți privi povestea nunții voastre!Credite foto: pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial