Cum a reușit Cătălin Scărlătescu să o cucerească pe Doina Teodoru: „Nimeni nu s-ar fi așteptat ca noi doi să fim împreună”

De ceva timp, Cătălin Scărlătescu formează un cuplu cu Doina Teodoru, câștigătoarea de la „iUmor'. Actrița, care e mai mică cu 17 ani decât el, a povestit cum a fost cucerită de juratul de la „Chefi la cuțite'.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, actrița Doina Teodoru, a venit la Chefi la cuțite pentru a-i face o surpriză cât se poate de îndrăzneață: Doina a participat la audițiile pe nevăzute cu o farfurie creativă, foarte atent gândită, dar despre care știe că are șanse… să nu-i placă lui Chef Scărlătescu! Alegerea ei condimentează astfel un moment unic în istoria Chefi la cuțite: după nouă sezoane în care a avut statutul de burlac al juriului, audițiile pe nevăzute aducând în platoul jurizării mai multe concurente care s-au declarat admiratoarele sale, în ediția 10 a sezonului 10 Cătălin Scărlătescu primește vizita partenerei sale de viață. „Cei din jur au spus că suntem o combinație cel puțin bizară. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca noi doi să fim împreună. Nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună', a declarat Doina.

doina-Teodoru-si-Catalin-Scarlatescu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot', a mai spus ea cu umor, înainte de a-l pune, la rândul său, în dificultate cu un moment de roast surprinzător de acid.

Dacă farfuria pe care a ales s-o pregătească nu era suficientă pentru a-și condimenta vizita, roast-ul care a stârnit hohote de râs în platoul jurizării cu siguranță a avut din plin toate condimentele necesare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete