Cum a reacționat Gheorghe Hagi când a auzit că fiica lui, Kira, joacă într-un serial de televiziune. Va apărea la Antena 1

Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, va apărea în serialul „Lia- – soția soțului meu', ce va apărea pe 12 ianuarie la Antena 1. Va interpreta rolul Mirei Bădescu. Într-un interviu pentru Libertatea, ea a spus cum au reacționat părinții ei când au aflat.

Actriţă şi pictoriţă foarte talentată, Kira Hagi a studiat actoria la New York Film Academy, unde s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film. Ulterior, a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra, pentru ca în ţară să debuteze în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc'.

În prezent, actriţa este implicată în mai multe proiecte cinematografice, iar pictura continuă să ocupe un loc important din viaţa ei. Chiar la finalul lunii octombrie, în Bucureşti, Kira Hagi a găzduit expoziţia Rădăcini', care se adaugă celor din Constanţa („Călătorie' – 2018, „Experiment Dezrădăcinare' – 2019 și 2022, „Sound of Silence' – 2021), Franța („Reflections' – 2021) și Italia („Eternal Feminine', la Florence Biennale XIII – 2021).

„Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată. Îmi plac mult răsturnările de situație și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi, despre viață, despre relații și despre conflicte.

Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști, care știu să creeze povești, știu bine să le producă și, mai ales, să descopere noi talente. Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor!', a dezvăluit Kira Hagi.

kira-hagi-in-serialul-lia-antena-1-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Întrebată de Libertatea cum au reacționat părinții pentru succesul ei în serialul de televiziune, ea a spus: „Au fost foarte bucuroși, ca orice părinte.

Ei sunt bucuroși că muncesc, că am primit un rol și normal că i-am contactat și pe ei imediat ce am primit vestea. Le-am zis: «Uitați, o să lucrez într-un serial de televiziune». Și ei au fost încântați. Și fratele m-a felicitat, pe Facetime, fiindcă el e plecat, știți foarte bine', a spus fiica lui Gică Hagi, într-un interviu pentru Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete