Cu ce se ocupă viitorul soț al Cristinei Spătar. Vicențiu Mocanu e cunoscut în lumea afacerilor

Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie în Dubai. Cine este Vicențiu Mocanu, viitorul soț al artistei, și cu ce se ocupă în România.

Cristina Spătar formează un cuplu de câteva luni cu Vicențiu Mocanu, un prosper om de afaceri din Vâlcea. Se pare că viitorul soț al cântăreței este un important om de afaceri din Vâlcea și are două companii care îi merg excelent. Vicențiu Mocanu are afaceri în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor. Se pare că iubita sa i-a devenit parteneră de afaceri și vor avea împreună o companie în Dubai.

Cristi Brancu a dat mai multe detalii despre viitorul soț al Cristinei Spătar în emisiunea pe care o prezintă la Prima TV.

Până acum, artista a evitat să vorbească despre viața ei amoroasă după despărțirea de Alin Ionescu, tatăl copiilor ei. A suferit cumplit în urma divorțului, mai ales că fostul ei soț și-a refăcut viața la scurt timp și a devenit tată pentru a treia oară.

Cristina Spătar a avut o relație cu Tibi Vărzaru, un bărbat cu 21 de ani mai tânăr decât ea. Relația lor s-a încheiat în urmă cu câteva luni, iar cântăreața pare că și-a găsit din nou fericirea. Cristina nu a vorbit până acum despre noul său partener de viață. Ea a fost cerută în căsătorie în urmă cu câteva zile, în Dubai.

Întrebată de Playtech despre nuntă, cântăreața a spus: „Nu vreau deocamdată să vorbesc despre asta. E o treabă, consider eu, privată. În 2023, în vară o să am nunta, atunci va fi evenimentul'.

Cine este Vicențiu Mocanu, viitorul soț al artistei, și cu ce se ocupă în România.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cristina Spătar nu mai vorbește cu fostul soț

În urma divorțului de Alin Ionescu, Cristina Spătar a suferit cumplit. Bărbatul și-a refăcut viața alături de o femeie mai tânără și au devenit părinți în urmă cu puțin timp.

La 6 ani de la despărțire, Cristina Spătar și Alin Ionescu nu își mai vorbesc. Ei păstrează legătura doar strict de copii. Cei doi au o relație tensionată și se întâlnesc destul de des în fața judecătorilor, Cristina Spătar solicitând un ordin de protecție împotriva fostului ei soț, iar el reducerea pensiei alimentare.

În urmă cu câteva luni, artista solicita un ordin de protecție împotriva fostului ei soț. Inițial, ordinul de protecție a fost dat pentru o perioadă de două luni, dar, odată contestat de bărbat, a fost redus la o lună, instanța reducând perioada de valabilitate a deciziei.


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete