Cum a reacționat fiul Danei Rogoz când și-a cunoscut sora mai mică?

Dana Rogoz (34 de ani) a dat naștere celui de-al doilea copil, o fiică, Lia Elena Dragomir, în dimineața zilei de 20 mai a anului acesta.

Din pricina restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, actrița a născut fără prezența soțului ei, regizorul Radu Dragomir.

Perechea mai are împreună un fiu, Vlad, în vârstă de 6 ani. Recent, pe blogul personal, actrița a dezvăluit cum a decurs întâlnirea dintre Vlad și Lia.

Cum a reacționat fiul Danei Rogoz când și-a cunoscut sora mai mică?

„Pe 23 mai, exact în ziua în care Radu și cu mine împlineam 16 ani de relație, ieșeam din maternitate alături de fetița mea.

După 3 zile și 3 nopți în care am fost doar noi două în spital, urma să ne întâlnim cu Vlad și Radu. Nu am să uit niciodată această întâlnire.

Cu măștile pe față, cu lacrimi în ochi, cu flori, cu îmbrățișări, sărutări, declarații de iubire și … cel mai frumos colind”, a scris actrița, pe blogul personal. În drum spre casă, Vlad i-a cântat Liei colindul lui preferat, Holly Jolly Christmas.

Dana Rogoz: „Totul s-a întâmplat foarte repede”

„Deodată l-am văzut pe Vlad fugind înspre noi două. Nu am să uit niciodată cum i s-au înmuiat picioarele și cum a căzut în genunchi lângă ea, neștiind ce să facă mai întâi.

O mângâia, o pupa, o mângâia iar, și îi spunea lui Radu: „Uite cât de drăguță e! Uită-te la ea, tata!” Radu era și el extrem de emoționat și repeta întruna un singur lucru.

„Doamne cât e de mică! Doamne cât e de mică! Doamne ce mică e!”… Eu nu mai ziceam nimic. Plângeam de fericire.

Nu am să uit nici cum, în fața spitalului, Vlad striga mândru către ceilalți oameni că: „Ea e sora mea! E sora mea și o cheamă Lia Elena! Eu i-am dat numele de Elena!!!”

Îmi pare rău că nu am apucat să filmez din primul moment aceasta întâlnire, dar totul s-a întâmplat foarte repede.

Eram prea atentă la ei, toți ai mei, iar mâinile îmi tremurau, plângeam … deci nicio șansă să scot telefonul și să apăs butoanele corecte”, a mai scris actrița.

Foto: Instagram

Citește și:

I-au confundat mama cu iubita! Cât de frumoasă este mama lui Keanu Reeves

Ce frumoasă este fiica Malvinei Cservenschi! Andreea a absolvit liceul

Cum arată casa în care s-a mutat Catrinel Sandu? „Ne-am cumpărat casa visurilor!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete