Cum a reacționat fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin după ce Lavinia Pârva a născut

Andreea Marin si Violeta

Andreea Marin si Violeta

Andreea Marin a dezvăluit cum a reacționat fiica sa, Violeta, după venirea pe lume a lui Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Laviniei Pârva. Cum a reacționat fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin după ce Lavinia Pârva a născut.

În urmă cu câteva zile, Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au devenit părinți pentru prima dată și sunt mai fericiți ca niciodată.

Ștefan Bănică Jr. a făcut anunțul pe pagina personală de facebook, postând un mesaj prin care a dezvăluit inclusiv numele bebelușului.

“Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase.”, a fost mesajul lui Ștefan Bănică.

Cum a reacționat fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin după ce Lavinia Pârva a născut

Invitată la emisiunea moderată de Cătălin Măruță de la Pro TV, Andreea Marin a mărturisit că Violeta l-a cunoscut pe bebelușul lui Ștefan Bănică Junior și al Laviniei Pârva.

“Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie”, a mărturisit Andreea Marin.

Apropiații artistului susțin că proaspeții părinți au ales numele de Alexandru în memoria fratelui lui Ștefan Bănică.

Potrivit click.ro, în anul 2011, fratele vitreg al artistului, Alexandru, s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun.
Alexandru Silviu Bănică era cunoscut printre prieteni drept Babanu'.

Ștefan Bănică mai are doi copii din relații anterioare. Radu Ştefan este rodul iubirii dintre Ştefan şi Camelia Constantinescu, iar Violeta este rezultatul căsniciei cu Andreea Marin.

 

Foto:libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete