Cum a reacționat fiica lui Cabral când prezentatorul i-a trimis bani. Inoke are 20 de ani: „E vorba de momentul la care a ajuns…”

Invitat în emisiunea „Vorbește lumea' de la Pro TV, Cabral a povestit despre revenirea lui pe micul ecran, cu emisiunea „Ce spun românii', după 3 luni de pauză. Totodată, el a făcut dezvăluiri și despre Inoke, fiica lui și a Luanei Ibacka.

Noul sezon „Ce spun românii” va avea premiera pe 6 martie, iar Cabral se află în toiul filmărilor. Ieri, în direct la Pro TV, a a dezvăluit cum a fost perioada de pauza pentru el și cum este să lucreze cu mii de familii pentru emisiunea respectivă.

„Nu putem să reprogramăm toate lucrurile așa cum vrem noi, ci trebuie să le programăm și în funcție de echipă, în funcție de studio, în funcție de ce avem pe post și atunci, cumva, știam din start cât o să intru în pauză. Numai că nu s-a întâmplat niciodată în 25 de ani în muncă”, a povestit prezentatorul.

„Nu poți face emisiunea dacă nu ești atent la oameni. (…) Cel mai fun e când în familie apar certuri, pentru că răspunde unul sau o doamnă prost”, a mai zis Cabral, conform protv.ro.

cabral-si-fiica-inoke-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Întrebat despre familie, Cabral a vorbit despre o întâmplare recentă cu fiica sa cea mare, care l-a luat prin surprindere. El i-a trimis bani, iar Inoke i-a zis că nu are nevoie, căci ea la 20 de ani muncește, are salariu. „Aialaltă mare, mi-a trimis mesaj acum două seri, că m-a sunat, dar eram în filmare și până s-o sun, m-am uitat pe mesaj și mi-a zis.

A fost așa o chestie foarte ciudata, că nu e vorba de bani, e vorba de momentul la care a ajuns copilul tău: “Mai, m-am uitat în cont, iar mi-ai trimis bani”. Ok las-o așa și după aia îmi scrie: “Nu-mi mai trimite, doar am salariu”, a povestit Cabral uimit și mulțumit de gestul fiicei sale.

Inoke e fiica cea mare a lui Cabral din relația cu Luana Ibacka. El mai are doi copii, pe Namiko și pe Tiago, din căsnicia cu Andreea Ibacka.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete