Cum a reacționat Alin Ionescu, fostul soț al Cristinei Spătar, când a aflat că mama copiilor lui se recăsătorește

Cristina Spătar face nunta anul viitor cu omul de afaceri cu care este într-o relație de câteva luni. Fostul soț al artistei, Alin Ionescu, a reacționat după ce aflat că mama copiilor lui se recăsătorește.

Divorțul dintre Cristina Spătar și Alin Ionescu a fost unul plin de suferință pentru artistă. În timp ce el își refăcuse viața cu o femeie mult mai tânără și devenea tată pentru a treia oară, artista încerca să își ascundă durerea pe care o avea în suflet. Acum, soarele a răsărit și pe strada vedetei, pentru că a fost cerută în căsătorie, în Dubai, iar anul următor urmează să facă nunta.

Se pare că Alin Ionescu nu este interesat de ce face fosta lui parteneră și mărturisește că ei nu mai comunică absolut deloc după ce s-a despărțit.

Nu mai ținem legătura de ani buni. Și, sincer, nici nu mă interesează ce face ea cu viața ei. Am viața mea și asta e tot ceea ce mă preocupă. Ea cu ale ei, eu cu ale mele!', a precizat Alin Ionescu pentru PLAYTECH.

Cristina Spătar formează un cuplu de câteva luni cu Vicențiu MocanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cu ce se ocupă viitorul soț al Cristinei Spătar

Cristina Spătar formează un cuplu de câteva luni cu Vicențiu Mocanu, un prosper om de afaceri din Vâlcea. Se pare că viitorul soț al cântăreței este un important om de afaceri din Vâlcea și are două companii care îi merg excelent. Vicențiu Mocanu are afaceri în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor. Se pare că iubita sa i-a devenit parteneră de afaceri și vor avea împreună o companie în Dubai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete