Cum a îndrăznit să pozeze Lourdes Leon la 24 de ani! Fiica Madonnei, fără gram de inhibiții

Lourdes Leon e fiica celebrei Madonna. Aceasta a apărut de multe ori în compania mamei sale și de fiecare dată a atras atenția. Iată că acum, recent, aceasta a îndrăznit să pozeze într-un fel provocator și imediat a captat privirile și like-urile fanilor.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Madonna este mama a nu mai puțin de 6 copii. Doi dintre ei biologici, o fiică și un fiu, Lourdes Maria Ciccone Leon (24 de ani) și Rocco Ritchie (19 ani). În public, chiar și la evenimente, artista de rang internațional a apărut de multe ori în compania lui Lourdes Leon. Despre ea, cântăreața spunea:

„Este incredibil de talentată. Sunt verde de invidie când văd cât de incredibilă este în tot ceea ce face. Este o dansatoare incredibilă, o actriță grozavă, cântă la pian, este mult mai bună decât mine la capitolul talent. Dar nu are aceeași voință și determinare'.

„Și, din nou, social media o infectează și o face să se simtă de parcă merită ceea ce primește doar pentru că este fiica mea. Încerc să-i ofer exemple de alți copii proveniți din familii celebre cum este Zoe Kravitz, spre exemplu. A trebuit să depășească stadiul de „fiica lui cutare' și a fost, în cele din urmă, apreciată și luată în serios pentru munca ei. Dar are Lourdes aceeași ambiție ca a mea? Nu. Dar are o mamă, eu nu am avut asta. A crescut cu bani, eu nu. Așadar, totul va fi diferit. Dar ce pot face? Nu pot să mă fixez pe asta. Trebuie să fac tot ce-mi stă mie îmi putință pentru copiii mei.'.

Acum, Lourdes Leon este protagonista unei ședințe foto îndrăznețe și neașteptate. Fiica Madonnei în vârstă de 24 de ani a pozat îmbrăcată într-o rochie specială, într-o cameră de hotel.

Articolul vestimentar pe care l-a îmbrăcat e unul aparte, îi lasă la vedere posteriorul. Se pare că fotografiile realizate sunt pentru o nouă campanie, fiica Madonnei a promovat de-a lungul timpului multe branduri de haine, dar și produse cosmetice.

În privința look-ului ei, dansatoarea Lola, așa e alintată, poartă acum părul lung, pe spate. A optat pentru un machiaj discret la ochi și buze vișinii.

Lourdes Leon și-a descris pozele de pe Instagram ca fiind 'obraznice' şi a continuat: 'Vezi ţinuta, bitch!'.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete