Cum a fost cucerită Lady Diana de iubitul ei, Dodi Al-Fayed?

Lady Diana Gianni Versace

Relația dintre Lady Diana și Dodi Al-Fayed a atras atenția publicului la scurt timp după ce au fost văzuți împreună. În familiile regale, divorțurile nu sunt obișnuite, astfel această tradiție a fost ruptă de Prințul Charles și prințesa Diana atunci când au anunțat despărțirea după 15 ani de căsătorie.

Pentru Diana tot ce s-a întâmplat după divorț a reprezentat motivul depresiei severe prin care a trecut. Însă a luptat pentru a depăși această perioadă de dragul celor mai importanți bărbați din viața ei, William și Harry.

Era încă atât de tânără, atât de plină de vitalitate și de pofta de viață. Prințesa avea o înclinație spre dragoste și pasiune. Diana tânjea după un umăr masculin pe care să se sprijine. La 36 de ani viața nu se terminase încă, era complet opusul. Prințesa divorțată avea sentimentul că a ei abia atunci începea în mod corespunzător.

Pentru Diana, relațiile cu bărbații au fost întotdeauna o mare problemă, iar dobândirea încrederii a fost una din ce în ce mai mare. Cu toate acestea, în vara anului 1997, prințesa și-a aruncat grijile deoparte și s-a îndrăgostit din nou. De data aceasta Diana spera că el va fi cel potrivit. Alegerea ei s-a numit Dodi Al-Fayed.

Mare iubire a Prințesei Diana

Dodi Al-Fayed avea 41 de ani și, la fel ca ea, era divorțat. Diana și Dodi aveau multe în comun: ambii nu fuseseră sârguincioși la școală, ambii proveneau din familii destrămate, ambii fuseseră lăsați de mame în copilărie și crescuseră împreună cu tații lor.

Situațiile lor financiare au fost, de asemenea, similare, ambii aveau acces la averi impresionante. Prin urmare, chiar și stilurile lor de viață luxoase erau cu siguranță asemănătoare. Acest aspect nu a fost complet lipsit de importanță pentru prințesă, în acest fel ea putea fi sigură că bărbatul pe care îl iubea nu va fi după banii ei.

Diana și Dodi s-au întâlnit la diferite petreceri. S-au plăcut reciproc și s-au apropiat din ce în ce mai mult unul de celălalt la sfârșitul anului 1996. În iulie 1997, tatăl lui Dodi, Mohamed l-a invitat pe fiul său, Diana și copiii ei într-o croazieră mediteraneană pe iahtul său de lux.

Se spune că aici s-au aprins celebrele scântei. Au fost zile fericite pline de distracție și afecțiune. Dodi era un om extrem de fermecător și atent. El îi îndeplinea toate dorințele prințesei, o complimenta și îi oferea mici cadouri.

În cele din urmă, Diana s-a simțit din nou femeie, iubită, onorată și respectată. Dodi i-a cucerit inima foarte blând și fără grabă. A fost nevoie să-i câștige încet încrederea și abia apoi să decidă dacă ar dori să intre într-o relație de dragoste. Diana s-a bucurat foarte mult de această călătorie.

Viața i s-a părut brusc atât de lipsită de griji și era înconjurată de multă veselie. Era limpede pentru ea că își dorea acest bărbat. Se simțea în siguranță și dorită. Două săptămâni mai târziu, Dodi și Diana au planificat încă o dată o călătorie de 6 zile.

Liniștea dinaintea furtunii

Tatăl lui Dodi deținea o vilă de vis în St. Tropez. Acesta a fost locul potrivit pentru o vacanță liniștită! Dar, în mod firesc, jurnaliștii nu au rămas în Anglia, au călătorit și în sudul Franței. Vila și iahtul familiei Al-Fayed erau cunoscute.

Așa că, ziariștii și-au montat teleobiective uriașe în apropiere și au închiriat bărci cu motor mici, astfel încât să nu le scape nimic. Aceștia au avut multe de văzut: Diana și Dodi pe punte, îmbrățișări fierbinți pe terasa vilei, sărutări la bord și jocuri copilărești în apă.

Diana i-a observat pe fotografi. Știa ce va apărea în curând în ziare. Potrivit Lady Diana Foundation, prințesa se simțea teribil de tulburată. Cu toate acestea, nu a vrut să lase acest lucru să-i strice buna dispoziție și distracția pe care o avea. Diana nu s-a gândit să rămână în vilă sau sub punte cu Dodi.

Voia să fie fericită, să se distreze cu fiecare celulă a corpului ei. Odată, prințesa chiar s-a apropiat de fotografi și le-a spus: “Am o surpriză imensă pentru tine! Trebuie doar să aștepți puțin …” Chiar dacă curiozitatea fotografilor fusese trezită foarte mult, ea nu a oferit alte informații.

Lady Diana era însărcinată cu Dodi Al-Fayed?

Anglia se întreba de ce Diana avea o burtă rotundă în fotografii când purta costumul de înot. Aștepta un copil? Aceasta era marea surpriză pe care a vrut să o anunțe ziariștilor? Speculațiile au început să apară rapid și să devină din ce în ce mai multe.

Fotografiile cu Diana și Dodi au fost făcute publice în toată lumea, iar o femeie numită Kelly Fisher din Los Angeles a apărut ca din neant în fața presei. Ea a plâns și l-a blestemat pe Dodi Al-Fayed. Femeia fusese iubita lui Dodi înainte de prințesă.

„A promis că se va căsători cu mine', a acuzat ea, „El a vrut să se căsătorească cu mine anul acesta'. Drept dovadă, ea își etala un inel de logodnă, cu safir cu diamante, în aer. Cu toate acestea, ofițerul de presă al familiei Al-Fayed a negat acest lucru: Dodi și Kelly au fost împreună până în ianuarie. De atunci, ei au rămas prieteni.

Inelul era simplu cadou, nimic mai mult. Kelly și-a adus avocatul. Ea a cerut despăgubiri de zece milioane de dolari. Kelly a fost atât de dezamăgită, încât a vândut detalii intime unei reviste pentru mulți bani. Dodi, conform spuselor ei, era un Playboy, un amant sărac și un mincinos.

Întreaga lume a așteptat reacția Prințesei Diana. Ea nu l-a părăsit pe Dodi, nu a plâns, ci au mers din nou în vacanță, în Sardinia. Diana știa din propria ei experiență amară cât de teribil este să citești povești mincinoase în ziare. Nu a reacționat la bârfe. De aici se poate concluziona că această experiență i-a apropiat și mai mult. Diana și Dodi au devenit aliați împotriva restului lumii.

 „Acest inel este pentru dragostea vieții mele'

Presa a scris la vremea aceea că cei doi îndrăgostiți s-ar fi logodit în secret. Mohamed Al-Fayed a confirmat legătura strânsă dintre fiul său și prințesă. Ziarele au scris că nunta ar fi trebuit să aibă loc în toamna acelui an. Dodi i-a dat Dianei un frumos inel cu diamante în valoare de 150.000 de euro. Inelul avea inscripția „Spune-mi da'. Bijutierul care a realizat inelul a spus că atunci când Dodi a cumpărat inelul, el a spus „Acest inel este pentru dragostea vieții mele'.

Între cei doi a existat un schimb de cadouri. Diana i-a dat lui Dodi butoni antici pe care se presupune că i-ar fi moștenit de la tatăl ei. Având în vedere cât de mult își prețuia tatăl, cadoul a fost extrem de semnificativ. Acești butoni erau niște suveniruri de neprețuit de care ea nu ar fi desprins cu ușurință: erau o dovadă a iubirii! Pe lângă acestea, ea i-a dăruit o cutie de țigări din aur cu gravura: „Cu dragoste, de la Diana'.

Prințesa Diana și Dodi Al Fayad au zburat din Sardinia către Paris și au aterizat pe aeroportul Le Bourget. În acea seară de august 1997, cei doi s-au plimbat de-a lungul bulevardului Champs-Elyées și s-au bucurat de o cină finală pentru două persoane în exclusivistul hotel Ritz, care aparține tatălui lui Dodi.

A doua zi, Diana voia să-și îmbrățișeze copiii și să petreacă împreună cu ei ultimele zile de vacanță. Acest lucru nu s-a mai întâmplat. Ceea ce a început ca un basm s-a terminat într-o tragedie care a cutremurat lumea.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete