Cum a devenit Daniela Gyorfi celebră. Denise Rifai o ia la întrebări: „V-a lovit vreodată vreun bărbat?”

Daniela Gyorfi, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, este invitata ediției de duminică, de la ora 22:30, a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', la Kanal D.

Și-a început cariera în muzică în 1989

Cu o carieră de peste 30 de ani în domeniul muzical, Daniela Gyorfi, acum în vârstă de 53 de ani, și-a început cariera artistică în 1989, la vârsta de 21 de ani, când a participat pe scena Festivalului Trofeul Tinereții', de la Amara.

Primul premiu important l-a câștigat doi ani mai târziu, în anul 1991, la Festivalul de Muzică de la Mamaia, unde a obținut locul II, la secțiunea Interpretare'. Pe lângă talentul muzical, Daniela Gyorfi s-a remarcat, pe scenă, și prin stilul vestimentar provocator și atitudinea noncomformistă, fiind supranumită de presa autohtonă Madonna din Carpați'.

Viața Danielei Gyorfi a ținut de nenumărate ori primele pagini ale tabloidelor și nu de puține ori aceasta a fost ținta preferată a paparazzilor. De șaisprezece ani, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu impresarul George Tal, și împreună au o fiică, Maria.

Daniela-Gyorfi-_-40-de-intrebari-cu-Denise-RifaiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Daniela Gyorfi, ținta întrebărilor lui Denise Rifai

Cum este Daniela Gyorfi cu adevărat?', Ce v-a învățat sărăcia?', Cum v-a schimbat suferința?', Este pictorialul din Playboy cea mai mare greșeală din cariera dumneavoastră?', V-a lovit vreodată un bărbat?', V-au salvat manelele cariera?', Sunteți mulțumită de cum v-au schimbat operațiile estetice?', Ce regretați că ați făcut?', acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Daniela Gyorfi va trebui să răspundă duminica aceasta, la 40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete