Alexia Eram, absolventa unei prestigioase facultăți din Anglia. Fotografii inedite cu întreaga familie

Alexia Eram este o fire extrem de ambițioasă și în urmă cu câțiva ani aceasta a ales să urmeze cursurile unei facultăți de peste hotare. După ani grei, cu multe piedici impuse și de pandemie, fiica Andreei Esca a absolvit cursurile instituției University For the Creative Arts, din Anglia.

Alexia Eram este acum specialistă cu acte în regulă în marketing, publicitate și relații publice în domeniul modei. Având în vedere pasiunea sa pentru haine și faptul că este creator de conținut, se pare că această facultate nu a făcut decât să-i consolideze cunoștințele.

Ei bine, în urmă cu câteva zile, aceasta și-a anunțat fanii de pe Instagram că va călători în Anglia pentru a participa la festivitatea de absolvire. Examenele au fost date anul trecut, însă din cauza pandemiei de coronavirus, ceremonia nu a avut loc. Ea nu a mers singură, ci însoțită de întreaga familie. Mama sa, Andreea Esca, mândră, de altfel, a postat pe rețelele de socializare câteva imagini și un mesaj emoționant.

„Alexia Margot Eram suntem mândri de tine și te iubim foarte mult! Ps. Youre the Best…', a fost mesajul Andreei Esca din dreptul imaginilor postate în mediul online.

Alexia-eramSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Anii petrecuți în Anglia nu au fost deloc ușori pentru Alexia Eram. Aceasta a mărturisit că i-a fost extrem de dificil să stea departe de familie și de cei dragi.

„Cred că cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci când am plecat la facultate, singură și a trebuit să mă descurc fără familie, fără prieteni, fără iubit. De fiecare dată când plecam plângeam și cred că acolo la fel, în fiecare zi plângeam, nu prea m-am adaptat. Nu îmi place să fiu singură… în general', a declarat aceasta la Kanal D, în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete