Andreea Răducan, mărturisiri după cinci ani de căsnicie: „Este o perioadă dificilă”

Andreea Răducan este una dintre cele mai cunoscute gimnaste de talie mondială. Aceasta a câștigat de-a lungul carierei sale numeroase medalii de aur și argint la cele mai importante competiții din lume, însă de câțiva ani s-a retras din activitate și își dedică timpul altor activități și familiei sale.

Andreea Răducan are acum 38 de ani și se poate declara o femeie împlinită. „Fata de aur' a sportului din România, cum a fost supranumită, este de cinci ani o soție și o mamă devotată. Discreția în ceea ce privește viața personală este proverbială la ea, însă recent a făcut câteva dezvăluiri despre familia ei.

Este o perioadă dificilă pentru noi toți, însă mărturisesc că nu am așa un motiv să mă plâng. Faptul că am fost un pic mai liniștită, mai puține telefoane, mai puține evenimente, mi-a permis să petrecut mai mult timp cu copilul, mai mult timp cu familia și asta m-a ajutat foarte mult.

Mă simt foarte bine alături de ei, copiii sunt foarte încântați că suntem împreună, petrecem mult timp pe timpul zilei, însă recunosc că mi-aș dori să avem mai multe activități cu ei, poate să mergem la sport, să facem diverse lucruri. Asta cumva ne împiedică', a declarat Andreea Răducan la Prima TV.

Cât despre cei cinci ani de căsnicie, fosta gimnastă a mărturisit că timpul a trecut repede, însă cu folos și rezultate minunate. Ea și soțul ei se bucură de cei doi copii, Amira și Andrei și de tot timpul pe care îl petrec împreună mai ales în aceste vremuri tulburi.

„Revenind la sărbătoarea noastră de cinci ani, nu știu cum au trecut anii, dar, pe de altă parte, avem mulțumirea faptului că în toți acești ani nu am stat degeaba, s-au întâmplat lucruri minunate în viața noastră, faptul că au venit cei doi copii minunați, Amira întâi și apoi Andrei, avem un loc al nostru, o locuință plăcută în care ne simțim foarte bine, suntem sănătoși înainte de toate.

Pentru vremurile pe care le trăim nici nu mai ai curaj să îți faci alte planuri decât să fii sănătos și să te bucuri de cei dragi ție. Încercăm să vedem frumosul în fiecare etapă pe care o traversăm', a mai spus sportiva.

Andreea Raducan3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Andreea Răducan se pare că i-a transmis dragostea pentru gimnastică micuței ei, Amira, în vârstă de patru ani.

„Noi oricum mergem la sala de gimnastică, d-asta spuneam că situația asta neplăcută care nu se mai termină, ne-am împiedicat că ajungem în sala de gimnastică. Recunosc că mai devreme nu voiam să începem pentru că ea a împlinit de curând patru ani, vârsta la care și eu am început să practic gimnastică, astfel încât îi promisesem, mai ales că mă tot întreba.

Ea deja sare de pe calorifer, din pat, de pe toate unghiurile, numai să fie activă non-stop. I-am povestit de toate, cred că o să îi placă. Micuțul vine și el hotărât', a declarat fosta campioană mondială.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete