Cum a descoperit Manuela Hărăbor că băiatul ei are autism: „Nici medicii la rândul lor nu îi găseau un diagnostic”

Manuela Hărăbor a vorbit despre momentul în care a descoperit că fiul ei, Andrei, are autism. Actrița a sesizat diferențele de comportament ale copilului său încă din primul an de viață al acestuia.

Invitată la emisiunea online a Danei Săvuică, Manuela Hărăbor a povestit cum a descoperit că fiul ei și al lui Dan Chișu are autism. Andrei are acm 32 de ani, iar mama sa a făcut tot posibilul să îi ofere cea mai bună creștere. Tânărul a fost diagnosticat cu autism de la o vârstă fragedă, iar primele semne că este bolnav au fost încă din primul an de viață.

„În primul an de viață a avut o evoluție absolut normală. S-a întâmplat ceva în luna a 10-a. Se pare că a fost totuși o stare febrilă care a cauzat starea lui de sănătate și undeva pe la 11 luni a început o regresie. De unde gângurea foarte des, avea un comportament absolut normal, încet, încet s-au diminuat toate lucrurile astea. Toate acestea se petreceau în 1990 când nu se știa mare lucru despre autism', a povestit Manuela Hărăbor, potrivit ego.ro.

Manuela-Harabor-si-fiul-ei-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Deși medicii îi spuseseră diagnosticul, actrița a refuzat inițial să creadă că fiul ei suferă de autism. „Nici medicii la rândul lor nu îi găseau un diagnostic. El a fost diagnosticat la 3 ani și jumătate. A mers la un an și o lună, dar avea stereotipii', a mai spus aceasta. Manuela Hărăbor a început primele sesiuni de terapie cu Andrei atunci când acesta avea 5 ani. Copilul actriței a fost ajutat foarte mult de tratament, pentru că după 5 săptămâni deja reușise să vorbească. Părinții vedetei, dar și tatăl copilului, Dan Chișu, i-au fost alături în această perioadă.

Ar fi făcut orice pentru fiul ei, astfel că actrița a mers în Statele Unite ale Americii pentru a-l trata pe Andrei. Manuela Hărăbor s-a informat foarte bine despre boala de care suferă fiul său și i-a fost alături necondiționat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete