Cum a cucerit-o Richard Gere pe femeia visurilor sale: „Ce poate fi mai romantic”

Dragostea este adesea asociată cu tinerețea. Cu toate acestea, ea poate apărea în timpul maturității, atunci când întâlnești persoana potrivită. Acesta este cazul lui Richard Gere, care a întâlnit-o pe femeia vieții sale și, în ciuda diferenței de vârstă, s-au înțeles pentru că au aceleași idealuri. Și nimic nu poate sta în calea a doi oameni care încep o poveste de dragoste și trăiesc ca o familie.

Richard Gere a cunoscut-o pe Alejandra Silva când aceasta era tânără, deoarece actorul împrumutase o barcă de la tatăl ei pentru un film. Cu toate acestea, au trebuit să treacă mai mulți ani până când au simțit atracție unul față de celălalt și au început o relație romantică.

Cei doi au început să se întâlnească în 2014, însă abia în 2018 au decis să se căsătorească în cadrul unei nunți discrete. Actorul a găsit în soția sa un partener care apreciază munca umanitară, întrucât Silva lucrează într-o fundație care luptă pentru eradicarea lipsei de adăpost în Spania.

Richard Gere and Alejandra at the Gala Starlite in MarbellaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Sunt cel mai fericit om din univers, cum aș putea să nu fiu? Sunt căsătorit cu o femeie frumoasă, care este inteligentă, sensibilă, care se implică să ajute oamenii, care este amuzantă, răbdătoare, care știe să ierte, care este o bucătăreasă grozavă, și care face cele mai bune salate din lume!', a declarat Richard Gere, potrivit Bright Side.

„Mă simt ca într-un adevărat basm. Fără îndoială, mă simt ca cea mai norocoasă femeie din lume… Ce poate fi mai romantic decât un bărbat care îți scrie cântece în fiecare zi?”, a declarat și Alejandra Silva.

Cert este că actorul, cazat la hotelul familiei, a curtat-o trimițându-i flori până când aceasta a acceptat să iasă cu el, iar când s-au căsătorit, a început să-i cânte în fiecare zi.

Mai mult decât atât, după cum mai scrie sursa citată anterior, soția actorului nu are decât cuvinte de laudă la adresa partenerului ei: „Este cel mai umil, sensibil, afectuos, atent, amuzant și generos bărbat pe care l-am întâlnit vreodată. Ce pot să spun? Sunt atât de îndrăgostită! Cum te-ai simți dacă în fiecare dimineață ai fi întrebată: “Ce te-ar face fericită astăzi?”? Nu trece o zi în care să nu menționeze cât de importantă sunt pentru el. Mă simt foarte norocoasă”.

Amândoi treceau prin procesul de divorț atunci când s-au reîntâlnit după o perioadă lungă de timp. Și, în ciuda faptului că se află la o distanță de peste 30 de ani unul de celălalt, acest lucru nu a fost un impediment pentru dragostea și sprijinul pe care și-l acordă unul altuia pentru a-și depăși dificultățile.

„Poveștile de dragoste cu un început complicat, în care trebuie să depășiți dificultățile împreună, vă pot apropia… Sunt sigură că am avut îndoieli la un moment dat. La început, el a fost mai convins decât mine. Dar, încă de la început, am simțit că suntem sortiți să fim împreună”, a mai spus soția lui Richard Gere.

În 2019 au adus pe lume un băiețel pe care l-au numit Alexander. Deși amândoi au deja copiii respectivi din căsniciile lor anterioare, acesta a fost primul pe care l-au avut împreună. Iar în 2020, au anunțat nașterea celui de-al doilea copil al lor. În prezent, ei locuiesc împreună într-o fermă din New York, unde își petrec timpul împreună în deplină intimitate.

Foto: Instagram/ Profimedia

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.

Răsfoiește revista aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete