Brooke Shields, motivul pentru care mama sa i-a interzis întâlnirile

Brooke Shields a recunoscut întotdeauna adevărata relație dinamică a relației sale cu răposata ei mamă, fără să o nege. Renumită în industria de divertisment ca tutore și manager de neclintit al lui Shields, legătura dintre ele avea asemănări izbitoare cu cea dintre Drew Barrymore și propria mamă.

În timpul unei apariții în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show pentru a discuta despre documentarul său recent lansat, Pretty Baby, Shields a dezvăluit cu sinceritate complexitatea relației sale cu mama sa și apropierea ieșită din comun pe care au avut-o.

În timpul interviului, actrița de la Endless Love a dezvăluit că mama ei, Teri Shields, care a decedat în 2012, nu s-a întâlnit niciodată cu nimeni pentru că era “îndrăgostită de ea”.

Shields o criticase pentru că i-a permis să apară într-o revistă renumită la vârsta de 10 ani. Gazda emisiunii, Drew Barrymore, cunoscută pentru rolul din E.T., s-a putut identifica cu experiențele lui Shields, împărtășindu-și propriile povești despre relația tumultuoasă cu mama ei, Jaid Barrymore, care are acum 76 de ani.

În timpul interviului, actrița în vârstă de 57 de ani a fost întrebată de Barrymore dacă mama ei s-a întâlnit cu vreunul dintre partenerii ei, similar cu ceea ce Barrymore a trăit cu propria mamă. În mod șocant, potrivit Bright Side, Brooke Shields a răspuns: „Nu, pentru că era îndrăgostită de mine”. Actrița a continuat să dezvăluie că mama ei era puțin interesată de bărbați din cauza faptului că se concentra pe gestionarea carierei lui Shields.

Shields a mai explicat că ea era principala preocupare a mamei sale, în timp ce amândouă erau izolate de a avea o viață personală. Barrymore și-a împărtășit apoi propria experiență similară, amintindu-și de o perioadă în care mama ei, Jaid Barrymore, a încercat să se întâlnească cu prietenul ei. „Mama mea era atât de îndrăgostită de mine încât voia să fie cu oamenii cu care eram eu”, a spus Barrymore.

Mai mult, actrița din Laguna Albastră a povestit că mama ei a însoțit-o la fiecare interviu pe care l-a avut când era mai tânără, spunându-i: „Nimeni nu te va lua. Eu voi fi acolo. Ești a mea. Nu am de gând să te dau cuiva”. Brooke Shields și-a dat seama că acțiunile mamei sale nu aveau legătură doar cu protecția, ci și cu proprietatea și frica.

În ciuda acestei energii sufocante, copilul-vedetă a recunoscut că, la momentul respectiv, nu o deranja comportamentul mamei sale, pentru că asocia munca pe care o făcea cu posibilitatea de a o întreține pe mama sa. “Am făcut un film și ne-am luat o mașină. Tot ce știam era să o țin pe mama în viață, să continui să dansez și să fac rost de lucruri”, și-a amintit actrița, mai scrie sursa citată anterior.

Actrița și modelul a vorbit și despre faptul că s-a simțit exploatată funcțional în primii ei ani de carieră ca artistă. „A fost distractiv și iubitor uneori, dar… Eram doar acolo. Eram un pion, eram o piesă, eram o marfă”, a dezvăluit actrița.

Mama a două fiice, Rowan, 19 ani, și Grier, 16 ani, a mai vorbit anterior despre faptul că nu le-ar îngădui niciodată propriilor ei copii să trăiască în același mod în care au trăit ea și mama ei.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.

Răsfoiește revista aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete