Cum a apărut Inoke Ibacka la balul de absolvire a clasei a XII-a. Fiica lui Cabral va împlini curând 19 ani

Inoke Ibacka e fiica lui Cabral și a Luanei Ibacka. Tânăra a atras atenția acum, chiar la balul de absolvire a clasei a XII-a. Aceasta a apărut alături de mama ei într-o ipostază inedită.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Inoke Ibacka va împlini în luna septembrie 19 ani. Iată că acum, la început de iulie, Inoke Ibacka a participat la balul de absolvire a liceului. Tânăra a îmbrăcat o rochie baby doll, roz pudră în partea de sus, iar în cea de jos, albastră.

„Moms pic! (n.r.: Poza mamei!)' este gândul notat de Luana pe fotografia publicată recent. La descriere, ea a pus următorul mesaj: „Merită cel mai bal, cea mai prințesă #mylove'.

 

Cabral nu are o relație bună cu fiica lui

Prezentatorul a recunoscut într-o emisiune la Pro TV că fiica lui cea mare, Inoke, nu îi mai vorbește.

„Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…', a declarat Cabral în emisiunea „Vorbește lumea', de la PRO TV.

Luana Ibacka a avut o reacție după declarațiile lui Cabral, fostul ei soț. A anunțat că fiica va pleca în străinătate la studii, iar apoi va face mai multe dezvăluiri despre relația tată-fiică.

„În luna august o să spun mai multe, când o să plece fata în străinătate, la studii. Acum fata mai are două-trei săptămâni până la Bac, este o perioadă destul de dificilă.

În loc să se ducă liniștită la examene, copiii o să o întrebe de ce a zis tatăl său, în loc să vorbească despre materii. Copilul vrea să fie un om ca oricare altul, nu își dorește să fie disecat de lume. Ea ne-a rugat, de la vârsta de 4 anișori, că nu vrea să apară în presă', a dezvăluit Luana pentru impact.ro în urmă cu câteva săptămâni.

Seria dezvăluirilor a continuat atunci, Luana era de părere că prezentatorul de la PRO TV trebuie să își asume tot ce spune în spațiul public. De asemenea, ea a anunțat că nici ea și nici fiica nu mai poartă numele Ibacka.

„Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka. Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbește fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva.

Văd că s-a născut de la nimic un întreg taifun, eu una nu am zis nimic de el ca să îi încurce sarcinile lui', a mai declarat aceasta pentru aceeași sursă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete