Cum a ajuns Sandra Izbașa să fie rudă cu Ștefan Bănică Jr.?

Sandra Izbașa

Cunoscuta gimnastă Sandra Izbașa trăiește o frumoasă poveste de iubire cu unul dintre actorii Teatrului Notarra. Cerută în căsătorie chiar de Crăciunul lui 2020, sportiva păstrează misterul asupra nunții sale. A devenit sau urmează să devină doamna Bănică?

Sandra Izbașa, una dintre cele mai mari gimnaste ale României trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Răzvan Bănică. Tânărul este actor al Teatrului Nottara și, așa cum indică și numele, este și rudă cu celebrul Ștefan Bănică Jr. Mai exact, tatăl actorului este văr cu faimosul artist.

„Prințul meu…'

Cei doi nu au rețineri în a se afișa împreună pe rețelele de socializare, acolo unde își fac tot felul de declarații romantice. „She’s the one' a postat el langă cu o poză cu cei doi acum ceva timp, iar ea a reacționat imediat: „vedem după ce îmi iese prăjitura dacă mai e valabilă descrierea'. Însă cea mai romantică declarație, dintre toate, a fost cea de Crăciun când, alături de pozele în care el o cerea în căsătorie, gimnasta a scris: „DA! Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că, de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit!'

Există sau nu o căsătorie?

O altă mărturie emoționantă, care a ridicat numeroase întrebări legate de relația celor doi a fost de ziua artistului, când Sandra i-a spus: „E ziua lui și vreau să-i mulțumesc aici, vreau să strig în gura mare! Multumesc, pentru că m-ai învățat să iubesc simplu și pur! Mulțumesc pentru familia frumoasă în care am intrat și pentru că îmi ești jumătate și viitor! Te iubesc infinit și îi mulțumesc universului că te-a adus în viața mea și a familiei mele! La multi ani, soțul meu!'.

Citește și: Copiii lui Jennifer Lopez și Ben Affleck, pentru prima dată împreună

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete