Cum a aflat Eugenia Șerban că fiul ei se droghează: „Mi-a furat toate bijuteriile din casă”. Primea bani pe ascuns de la tatăl lui

Eugenia Șerban, cunoscută actriță de teatru și film, a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre drama prin care trece fiul său în vârstă de 31 de ani, care luptă cu dependența de droguri de mai bine de un deceniu.

Într-un interviu emoționant, actrița a dezvăluit că tânărul său fiu se confruntă cu dependența de droguri încă din ultimii ani de liceu. Situația s-a agravat în ultimii doi ani, când acesta a început să consume și „legale'. Eugenia Șerban a adus vina asupra anturajului, subliniind influența negativă pe care aceștia au avut-o asupra fiului său.

„Am simțit că ceva nu e în regulă. După care am început să observ că lipsesc bani, lucruri valoroase. După care l-am internat când a fost cazul. Comportamentul copiilor este foarte schimbat. Drogurile din ziua de astăzi sunt mult mai periculoase. Sunt aceste ‘legale accesibile lor, mult mai ieftine. Se vând și la colț de stradă. Poliția nu face nimic.

Devenise recalcitrant. Am pus piciorul în prag. În ultimii ani lucrurile au evoluat și nu spre bine. Din curiozitate, acum vreo 2 ani de zile, când a aflat că aceste legale nu ies la teste, a zis să încerce și el. 

Am ordinul de protecție, încep să-l ajut în continuare. Primul lucru pe lumea asta st mamă. Când am vorbit prima dată despre asta, de atunci primesc foarte multe mesaje, vor să-i ajut.

Nu știu cum să-i ajut, nu am putut să mă ajut singură. Aceste substanțe se îmbunătățesc de la o săptămână la asta. Nu există teste pentru ele. Nu se știu formulele', a povestit Eugenia Șerban la Pro TV.

„A fost internat câteva zile. Este în tratament. Am încălcat de multe ori ordinul de protecție', spus Eugenia Șerban despre ceea ce a urmat după ce a apelat la ajutorul autorităților.

„Prima dată a pornit cu anturajul. Cineva a putut să spună, cineva care oricum este într-o funcție de conducere, că societatea oricum e bolnavă, a adolescenților de azi. Nu sunt spitale, ni se spune să așteptăm ani de zile. Le moare creierul', a declarat Eugenia Șerban.

Eugenia Șerban (3)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Unul dintre momentele cele mai cutremurătoare dezvăluite de actriță a fost acela în care s-a văzut nevoită să ceară ordin de protecție împotriva propriului fiu. Confruntată cu o situație extrem de dificilă și tensionată, Eugenia Șerban a explicat că a fost amenințată cu sinuciderea de către fiul ei, deoarece acesta nu dorea să se expună și să admită problema sa public.

„El s-a lăsat perioade destul de lungi. Problema este că noi nu vorbim, pentru că nu vrem să le facem noi rău sau nu vrem să ne periclităm noi funcțiile. Părinții nu vor să-și piardă job-urile, respectul din societate, ca nu cumva să se afle că copilul lor are o problemă. Eu n-am făcut-o din dorința de a nu-i face lui rău. N-am vrut s-o fac public, pentru că el acum mă privește cu mai multă ură.

Era mai bine să vorbesc eu și atunci când eram pregătită. Ăsta nu este un motiv de scandal. Este o problemă reală a vieții copilului meu. Unul dintre motivele pentru care am luat acel ordin mă amenința cu supradoza', a susținut Eugenia Șerban.

Această mărturisire emoționantă aduce în prim-plan o realitate dureroasă în societatea românească: dependența de droguri și impactul devastator pe care îl poate avea asupra familiilor și tinerilor implicați. Eugenia Șerban speră că povestea sa va fi un semnal de alarmă.

„Mie acum 12 ani mi-a furat toate bijuteriile din casă. Bijuterii cu care puteam să-mi cumpăr și în ziua de astăzi două apartamente într-o zonă de lux. M-am trezit că nu mai am nimic în casă. Nu te duci la muncă cu bijuterii. Acum 14 ani încă nu eram pregătiți pentru lumea asta. Nu știam cum se observă schimbările.

Că vrem sau nu vrem, sunt aproape 1 milion de dependenți în această țară. Oameni peste 50 de ani, care consumă și care sunt în funcții de conducere și care nu fac nimic. (….) Bani pe ascuns i-a dat tatăl lui, care a murit înainte de a face el 18 ani. Taică-su prefera să-i dea bani mulți și pe ascuns', a explicat Eugenia Șerban.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete