Cu cine vor rămâne fetele Andreei Bălan, cât timp ea e la „America Express”: „Știe foarte bine ce are de făcut”

Andreea Bălan a făcut deja programul pentru Ella și Clara cât timp ea va fi plecată cu Andreea Antonescu la „America Express'. Fetițele artistei vor rămâne în grija bunicii în toată această perioadă.

Fosta soție a lui George Burcea se pregătește să plece în aventura vieții sale și să trăiască o experiență de neuitat. Andreea Bălan a stabilit deja toate detaliile în ceea ce privește plecarea ei, astfel că micuțele vor rămâne în grija bunicii. George Burcea va respecta zilele de vizită, în rest Ella și Clara vor sta cu mama cântăreței.

„Nu e nevoie să îi las mamei instrucțiuni, pentru că ea știe foarte bine ce are de făcut. Mama este prezentă din prima zi de viață a Ellei, fata cea mare, și ea știe exact ce trebuie să facă. Din contra, ea are grijă de casă, de noi, cu mâncarea, ea știe foarte bine.

Avem pediatra la orice oră din zi și din noapte, avem prieteni, mame cu copii, adică infrastructura și ceea ce am eu în jurul meu totul este foarte solid', a declarat, pentru VIVA!, Andreea Bălan.

Jurata de la „Te cunosc de undeva' a stabilit toate detaliile în ceea ce privește plecarea ei. Andreea Bălan a făcut un program pe zile pentru Ella și Clara, iar micuțele îl vor respecta. Vedeta a angajat și sofer pentru fetițe, dar și o bonă.

„Eu plec liniștită, pentru că știu că fetele mele sunt pe mâini foarte bune, de la mamă, la bonă, prietene cu copii. Am făcut un program destul de clar, pe zile, fetele au activități: merg la engleză, la patinaj, la balet, avem un șofer care le ia de acasă, le duce, nu e nicio problemă.

Totul e foarte bine organizat. Cel mai mult de acasă am lipsit câteva zile, când am fost în vacanță. Acum o să lipsesc cel mai mult', a mai spus artista.

Andreea-Balan-fetite-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Andreea Bălan și Andreea Antonescu fac echipă la „America Express'

„Dragilor, cu emoție vă spun că voi pleca împreună cu prietena mea și colega mea de scenă, Andreea Antonescu, în America Express! Va fi cu siguranță o experiență unică, specială, care ne va uni și mai mult ca prietene și mă va ajuta să evoluez uman și spiritual', a fost mesajul transmis de artistă pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete