Cu cine a plecat Lidia Buble în vacanța de la Madrid?

Cu cine a plecat Lidia Buble în vacanța de la Madrid?

Lidia Buble este una dintre cele mai frumoase și mai talentate cântărețe de la noi din țară. Ea reușește să întoarcă privirile oriunde ar merge și imediat se face remarcată datorită farmecului său personal.

Dacă pe plan profesional, artista se află într-o continuă ascensiune, pe plan personal totul a stagnat. Lidia Buble și Răzvan Simion au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de aproximativ șase ani. Fanii lor sperau să ajungă la altar în calitate de mire și mireasă, însă mare le-a fost dezamăgirea când cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

De la despărțire a trecut aproape un an de zile și Lidia se pare că este încă singură. Deși  în ultima vreme s-a scris că ar avea o idilă cu milionarul Cobra Tate, ea își petrece timpul în compania familiei și a prietenilor. Artista își trăiește viața așa cum își dorește și uneori face mici escapade afară din țară.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când a plecat într-o vacanță la Madrid. Nu s-a dus cu presupusul iubit, ci a mers însoțită de una dintre prietenele ei. Deși cele două s-au bucurat din plin de vacanță și s-au delectat cu preparate tradiționale, un singur inconvenient le-a stricat șederea. Restricțiile impuse de pandemia ce a întors toată lumea pe dos au făcut-o pe artistă să-și manifeste nemulțumirea spunându-le fanilor săi de pe Instagram că nu s-a bucurat îndeajuns de vacanță din cauza obligativității de a purta masca de protecție.

„Eu sunt foarte supărată că vin și eu o dată în viață în Madrid- am să tot vin de acum încolo, ca idee- și trebuie să port tâmpenia asta pe față. Mă oftic de mor!', a fost mesajul Lidiei la Instastories.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete