Cu ce se ocupă Laurette acum. A spus câți bani face în 24 de ore: „Mi-am spus să încerc și eu, să văd cum e”

Laurette e foarte ocupă cu viața ei profesională, vedeta are o afacere care merge și pe roate și, mai nou, face bani și de pe Onlyfans, o platformă dedicată adulților.

Laurette are un salon de masaj unde merge zi de zi. Acum, ea s-a lansat pe Onlyfans. „Am tot auzit de OnlyFans. Așa că mi-am spus să încerc și eu, să văd cum e. Am deschis contul și am deja 17 abonați. Nu voi posta foto sau video pentru adulți, nu este obligatoriu să faci content +18', a spus pentru Fanatik Laurette, care are deja 17 abonați.

Fiecare i-a plătit aproximativ 20 de dolari pentru a o vedea în diferite ipostaze, astfel Laurette a reușit, în 24 de ore să strângă, practic, 340 de dolari.

laurette-cont-onlyfans-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Cel mai probabil, după ce am stat și m-am gândit destul de mult, voi face postări, fotografii și video, legate de masaj. Voi explica ce se petrece la masaj, mă voi filma în timp ce aplic tehnici de masaj. Dar, încă o dată, nu voi face postări în care să apar în ipostaze explicite, goală sau știu eu în ce alte poziții', a mai declarat ea. Iubitul fotbalist e de acord, nu s-a împotrivit. El a cerut-o în căsătorie, dar nu se gândesc la nuntă.

„Da, iubitul m-a tot cerut în căsătorie, dar… (râde, n. red). Momentan suntem bine așa cum suntem. Nu ne grăbim, avem alte priorități în aceste momente. Normal că am vorbit și despre copil.

Eu vreau, nu zic nu, aș vrea să am un băiețel. Și el își dorește, mi-a tot spus că vrea un copil, dar să vedem ce va dori Dumnezeu. Dacă va veni, va fi bine primit și iubit, dar nu e nimic programat. Așa a apărut și Selena', a mai spus, pentru FANATIK, Laurette.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete