Cu ce se ocupă Irina Columbeanu la 15 ani. Își câștigă singură banii

Irina Columbeanu își câștigă singură banii de la o vârstă fragedă. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu și-a vândut mai multe picturi pe care a luat câteva mii de euro.

Pasiunea pentru pictură a Irinei a început încă de când era mică, la vârsta de 5 ani. A început să picteze din pasiune, apoi și-a vândut tablourile. Atunci când s-a mutat în America la mama ei, fiica lui Irinel Columbeanu și-a luat cu ea toate picturile. În urmă cu 7 ani Irinuca a avut și primul său vernisaj de pictură, unde a avut expuse zeci de lucrări. „Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării', a declarat fostul om de afaceri de la Izvorani, potrivit Impact.ro.

Irina Columbeanu a primit 3.000 de euro pentru tablou

Până acum, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a câștigat din pictură aproximativ 10.000 de euro. Când s-a mutat la mama sa, în Statele Unite ale Americii,ea a continuat să picteze, însă nu la fel de mult ca înainte, pentru că timpul nu i-a mai permis. „Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca', a mai spus Irinel.

Irina-Columbeanu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Fiica Monicăi Gabor și-a descoperit pasiunea și pentru atletism, astfel că merge destul de des la antrenamente.

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani', a completat acesta. Irina Columbeanu învață foarte bine și își dorește să devină avocat. „În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat', a mai spus Irinel Columbeanu pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete