Mirela Vaida a pierdut două sarcini: „Adică cu hemorgie, fix pe scenă, unde nu puteai să faci nimic”

Mirela Vaida a fost invitată la un podcast, unde a povestit că până la vârsta de 32 de ani a pierdut două sarcini, una chiar pe scenă. Prezentatoarea emisiunii „Acces direct' are acum trei copii perfect sănătoși.

Vedeta a fost invitată la podcastul lui Valentin Sanfira, unde a făcut dezvăluiri emoționante. Mirela Vaida a povestit că până la vârsta de 32 de ani a pierdut două sarcini. Ea a pierdut o sarcină chiar în timp ce se afla pe scenă.

„Am avut noroc de soțul meu. El mi-a zis să cânt muzică de folclor, populară, el mă împinge de la spate. (…) Pe Carla am făcut-o foarte greu. Am pierdut două sarcini. Pe amândouă urât… Adică cu hemorgie, fix pe scenă, unde nu puteai să faci nimic. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți', a povestit Mirela Vaida pe YouTube.

Mirela-Vaida-si-familia-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Rămasă fără nicio speranță, vedeta a mers la mai multe biserici, unde a încercat să caute răspunsuri despre ceea ce i se întâmpla. „Am fost puternică. Am luat calea mănăstirilor, bisericilor… să întreb de ce mi se întâmplă asta. Mama mea mi-a zis că bunica făcuse 7 copii. Mă gândeam cum să nu pot eu să fac asta… ar fi cel mai mare blestem. Uite așa m-am chinuit mult. Mult. Am mers pe la tot felul de biserici, pe la tot felul de oameni care să îți spună ce să faci, chiar nu mai aveam speranță. Doamna doctor mi-a zis că dacă fac 35 de ani să nu mai aștept, că va trebui să fac fertilizare in vitro. Mi-a zis că șansele scad cu fiecare an după 30 de ani', a dezvăluit prezentatoarea.

Când a rămas însărcinată cu prima fetiță, Mirela Vaida nu a vrut să spună că așteaptă un copil, pentru că se temea să nu se întâmple ceva rău și de această dată.

„Dacă eu pierdusem două sarcini, am spus că nu mai spun până când nu e mare copilul. Am născut-o pe Carla natural, deși doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme, am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut, la 33 de ani', a adăugat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete