Cu ce se ocupă fiica Catincăi Roman. Calina a lucrat și în televiziune: „Îmi doresc să îmi urmez visul”

Catinca Roman are un singur copil, o fată, pe Calina Dumitrescu. Tânăra are 23 de ani și până la această vârstă a experimentat mai multe domenii și acum știe ce carieră vrea să urmeze.

Într-un interviu pentru Fanatik, Catinca Roman a spus despre fata ei că muncește mult. „Fata mea a moștenit ceva care nu e foarte bun de la familia asta: e perfecționistă. Și i se pare tot timpul că e nepregătită. Dar eu o sfătuiesc să își ia inima în dinți și să sară în gol. Uneori este nevoie și de asta', a declarat Catinca Roman.

Calina se concentrează acum la visul ei. După ce a muncit în televiziune, a participat și la „Bravo, ai stil', ea vrea să aibă o carieră în muzică. „Acum îmi doresc să îmi urmez visul: să cânt. Am fost în Enescu (liceul George Enescu din București, de muzică, n. red.), am făcut opt ani de pian, am cântat și în corul școlii și acum nu văd făcând altceva cu viața mea. Am început deja cursurile, mă apuc de treabă. Dacă ar fi să vorbesc despre ce aș vrea să cânt, vorbim despre jazz, dar nu știu cum ar prinde aici. Dar, peste cinci ani, mă văd pe scenă, cu o carieră. Iar pe mama, lângă mine sau în primul rând, acolo', a dezvăluit tânăra.

calina-dumitrescu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cine e Calina Dumitrescu

În urmă cu ceva vreme, chiar Calina făcea dezvăluiri despre ea. „Sunt un spirit liber, o nonconformistă, un suflet de artist. O femeie în devenire care își caută cea mai bună versiune a ei și care muncește cu ea pentru a reuși acest lucru. Sunt o luptătoare, deși emoțiile mă copleșesc uneori. Asta nu mă împiedică să renasc de fiecare dată precum o pasăre Phoenix, din propria cenușă', povestea tânăra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete