Cu ce se ocupă Elena, soția lui Nelu Cortea. Au împreună doi copii

Pe Nelu Cortea, câștigător America Express și jurat iUmor, îl cunoaște toată lumea, însă puțini știu cine este și cu ce se ocupă Elena, soția lui. Cei doi au împreună o fetiță și un băiețel.

În prima seară de Paște, la Antena 1 va fi difuzată o gală specială iUmor, cu invitaţi unul şi unul. Fiecare s-a pregătit în stilul său – cu glume savuroase și melodii celebre. Pe platoul de filmare al show-ului de umor și-a făcut apariția și celebrul Iepuraș care le-a adus cadouri celor patru jurați, dar şi prezentatorilor şi magicianului Robert Tudor. Ce au primit în cutiile împachetate de sărbătoare, numerele integrale de stand-up sau muzicale, telespectatorii le pot urmări duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Iepurașul de Paște și-a făcut timp și a ajuns anul acesta și pe platoul de filmare iUmor, acolo unde i-a surprins cu daruri care mai de care mai interesante!  „A venit Iepurașul! Acesta este vinul meu!, a exclamat Cătălin Bordea care a găsit și o felicitare cu mesaj emoționant de la soția lui. Și ceilalți colegi au primit câte o scrisoare de la oameni dragi din viața lor, pe lângă daruri. „Am primit o scrisoare de la Daniel Lazăr, știu exact ce înseamnă, știu exact ce n-am făcut. Mulțumesc! S-a gândit să-și piardă timpul cu mine, a declarat Cheloo, în timp ce Delia a aflat de la producătorul emisiunii cine i-a făcut surpriza: „Avem cadouri!. Ea a citit cu voce tare ce avea scris pe o foaie. „Eu am avut o sticlă cu vin, un cozonac și o scrisorică de la nevestica mea – era scrisul ei de mână… de imprimantă, a mărturisit Nelu Cortea. 

Originar din Huedin, juratul a avut parte de o surpriză în plus, care l-a emoționat enorm. Într-una dintre pauzele de filmare, el a fost vizitat de copii și soția lui. „A fost foarte drăguț momentul! De două zile nu i-am văzut, pentru că eu terminam filmările aici târziu, iar când ei plecau, eu dormeam și tot așa, a mărturisit Nelu Cortea, în timp ce Delia a spus: „Da, i-am cunoscut familia lui Nelu și sunt foarte simpatici: soția este foarte simpatică, iar copiii sunt delicioși. Elena Cortea este coregrafă, a devenit soția juratului iUmor în urmă cu aproape 9 ani și au împreună o fetiță și un băiețel, Luna și Amun. 

nelu-cortea-si-familia-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Lolrelai, pe numele real Ștefania Costache, Romică Țociu și Cornel Palade, Marcelo Cobzariu, Teo Ioniță, Cosmin Natanticu, Radu Pietreanu, Piticu și grupul său de dansatori, formațiile Azur și Generic, dar și artiștii de la Taraful de la Vărbilău vor urca pe scena iUmor în prima seară de Paște. Momentele senzaționale pregătite, unboxing-ul făcut de Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Cheloo, Șerban Copoț, Dan Badea și magicianul Robert Tudor, dar și alte surprize, telespectatorii le pot vedea duminică, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete