Irina Margareta Nistor, schimb de replici cu Anghel Damian: „Ăsta e rău, mă bate la sfârșit”

Irina Margareta Nistor și Anghel Damian au avut un schimb de replici în podcastul lui Codin Maticiuc. Criticul de film a spus că nu este deloc încântată de proiectul tânărului regizor, mai exact serialul „Clanul' de la PRO TV.

Invitată la podcastul „La mijloc', Irina Margareta Nistor și-a spus părerea despre distribuția serialului „Clanul', fără să țină cont că de față se află și Anghel Damian, regizorul serialului de la PRO TV. Criticul de film crede că actorii seamănă între ei prea mult, cum ar fi Denis Hanganu și Marian Olteanu.

„Am bodyguarzi? Că ăsta e rău, mă bate la sfârșit. Am avut și o… (n.r.: încearcă să spună altercație verbală), dar a trecut… Am avut și divergențe. Păi ar fi cam plicticos să nu avem', a spus Irina Margareta Nistor pe YouTube, despre regizorul serialului „Clanul'.

Și a continuat: „Când mi-au zis de la PRO că o să prezint cu cineva din Clanul, poate îmi ziceți cu cine prezint să mă uit și eu la actorul ăla. Eu m-am uitat la primele episoade și eu nu înțeleg… Actorii ăia seamănă toți între ei.

Eu nu știu care e unul, care e altul.  Zic, mă, măcar în Franța, când e polițist scrie polițist pe el, că și lor li se întâmplă. Că și polițistul arată ca răufăcătorul. Nu știu cum îl cheamă pe unul, cum îl cheamă pe altul. Ăia doi frați, de exemplu.'

Anghel Damian nu a mai suportat să îi fie criticat serialul și a răbufnit: „Marian Olteanu și Denis Hanganu nu seamănă. Nu seamănă deloc din punctul meu de vedere, mai ales că unul e blond, unul e brunet. În momentul în care urmărești un serial cap-coadă, se separă lucrurile.'

Irina-Margareta-Nistor-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Criticul de film a continuat discuția: „Da, da pentru că tu îi cunoști. Uite, ai spus două nume pe care nu le știu. Uite, Corneliu Porumboiu a avut actori absolut extraordinari (n.r.: în filmul „A fost sau n-a fost'), actori din teatrele de provincie. Nu știam pe niciunul. Până am învățat pe fiecare cum îi cheamă, a durat.'

„E prima oară când aud remarca asta', i-a răspuns Anghel Damian. „Pentru că nu îndrăznește nimeni să-ți spună. Asta e, eu îmi asum', a spus Irina Margareta Nistor.

„Cum nu îndrăznește nimeni? Dar ce aș putea să fac? E o părere, nu?', a reacționat regizorul de la Clanul. „Trebuie să aibă ceva… Și multe dintre fete, cam toate sunt la fel, nu în Clanul, ci în filmele românești mă refer, în general', a explicat Irina Nistor, potrivit Fanatik.

„Evident, eu am ales castingul, dar există și un ghid când alegi', a mai spus Anghel. „Uite, la Vlad, îi distingeam perfect', a încheiat Margareta Nistor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete