Cu ce se ocupă Dana Nălbaru de la HI-Q după ce a renunțat la muzică. Are propria afacere: „Mă mândresc”

Dana Nălbaru a făcut ani de zile parte din trupa HI-Q alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea. Gașca s-a destrămat, dar melodiile cântate de ei nu au fost uitate prea rapid de fani, și acum se mai aud la petreceri. Fiecare a luat-o pe drumul lui, dar cea care a atras atenția acum e fosta cântăreață.

Dana Nălbaru este acum în postura de antreprenor, căci este asociată la un bistro din centrul Bucureștiului, pe Calea Floreasca. Din mâinile ei ies dulciuri, inedite ca formă, pe care le realizează personal, în laboratorul localului, scrie Libertatea.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că «aia de la Hi-Q face reclamă» unor prăjiturele… normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii', a transmis Dana Nălbaru, fosta solistă de la HI-Q, pe pagina ei de Instagram.

Așadar, Dana Nălbaru a trecut de la muzică la cofetărie, face dulciuri.

dana-nalbaru-afacere-cu-prajituri-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Dana Nălbaru a scris o carte pentru copii inspirată din viața proprie

În anul 2019 Dana Nălbaru a lansat cartea pentru copii scrisă de ea „Șapte povești de noapte bună', la Teatrul de Comedie pentru copii, în prezența întregii sale familii. Sursa de inspirație au fost copiii cuplului, după care Dana a și creat personajele din carte. Muzica a rămas una din marile sale pasiuni, așa că artista a lansat de asemenea un album de muzică pentru copii, „Bucurii pentru copii', scrie Libertatea.

Înainte de a pune în vânzare noile produse, Dana Nălbaru a donat cartea și albumul micuților internați la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și a Copilului. Dana a mers personal la spital pentru a le face celor mici surpriza.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează un cuplu la fel ca toate celelalte: „Ne mai batem cap în cap, dar din punct de vedere …'.

Părinții a trei copii, dar și activi din punct de vedere profesional, cei doi ajung și la momente ceva mai tensionate. Dacă pe plan personal găsesc ce să-și reproșeze unul altuia, profesional nu ajung să se certe niciodată, cel puțin asta declară Dana Nălbaru: „El are încredere în mine, în ce fac eu, eu am încredere în ce face el. E destul de armonios așa, nu ne batem cap în cap, cel puțin pe treabă. Așa, acasă, în problemele noastre de zi cu zi, ne mai batem cap în cap, dar din punct de vedere profesional ne respectăm deciziile. El, de exemplu, nu se pricepe la muzică deloc, eu nu mă pricep la partea de regie sau de actorie sau ce mai face el, producție, și atunci nu mă bag peste el, el nu se bagă peste mine', a povestit Dana, potrivit Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete