Cu ce se ocupă CRBL de când a revenit în România. Vrea să dea lovitura: „Aștept de ceva timp să fac pasul ăsta”

După ce timp de șase ani a locuit cu familia în Spania, CRBL a revenit în România, unde s-a instalat deja într-o casă cu chirie. Fiica merge la școală, soția Elena are afacerile ei. În ceea ce îl privește pe artist, el a lansat deja o nouă piesă, dar anunță și un proiect care speră să aibă mare succes.

CRBL vrea să organizeze primul turneu pe motocicletă din România. Deja și-a înființat și un club. „Aștept de ceva timp să fac pasul ăsta, adică să înființez un club de motocicliști. Bine, mai corect ar fi să spun că e un rider-club!

Avem doar cinci membri, numărul limită necesar pentru înscrierea acestui club. Vreau să le arăt oamenilor că motocicliștii nu sunt acel gen de oameni pe care și-i închipuie unul sau altul. Dimpotrivă!', a declarat CRBL pentru playtech.ro.

„Puțini știu că mi-am luat carnetul de motociclist cu trei ani în urmă, exact înainte să plec în Spania. Aș putea spune că acolo, în Spania, mi-am făcut ucenicia pe motocicletă, dar atracția mi-a venit aici, în România', a adăugat el.

CRBL organizează primul turneu pe motocicletă  în România.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Sunt deja posesorul unui exemplar superb de Indian Scoutt Bobber. Apoi, mai îmi doresc desigur un Harley-Davidson! Cine știe, poate Moș Crăciun va fi pe fază în acest an. Și, de ce nu, un Royal Himalayan!', spune artistul care se concentrează la cariera lui în muzică.

„Încă puțin și voi fi iar pe scenă, pregătit pentru reîntâlnirea cu fanii. Sper să nu așteptăm prea mult și ca până la sărbătorile de iarnă să pot anunța marele eveniment!', a mai explicat CRBL.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete