Carmen Brumă a fost nevoită să se mute de urgență. Locuia cu chirie alături de Mircea Badea și fiul lor

Carmen Brumă și Mircea Badea locuiau într-o casă cu chirie, iar proprietarul locuinței nu a mai putut prelungi contractul de închirirere. Prezentatorul de la Antena 3 și partenera sa au fost nevoiți să se mute.

Carmen Brumă a anunțat că a fost nevoită să găsească de urgență o nouă casă, unde să se mute alături de familia ei. Proprietarul apartamentului în care locuiau nu a mai putut prelungi contractul de închiriere, astfel că aceștia au fost nevoiți să-și facă bagajele.

Din fericire, antrenoarea a reușit să găsească destul de repede o nouă locuință. Deși se obișnuise în vechea casă, ea nu a avut cum să schimbe situația.

„A fost o istorie mai complicată. Nu ne planificasem neapărat să ne mutăm, dar așa a fost situația. A trebuit să facem față și să căutăm urgent un aparatment în care să stăm și sunt foarte fericită că am găsit ceva un pic peste așteptările mele și cred că a fost un noroc pe care l-am avut. (…) Noi stăteam cu chirie într-un loc în care ne-am simțit foarte bine, că stăteam de foarte mulți ani acolo, dar nu s-a mai putut prelungi contractul și atunci am fost puși în situația de a ne găsi foarte rapid un alt loc', a dezvăluit Carmen Brumă, relatează Spynews.

carmen-bruma-si-mircea-badeaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În urmă cu ceva timp, Mircea Badea a povestit de ce stă cu chirie și nu a cumpărat o casă. Prezentatorul de la Antena 3 a recunoscut că nu își dorește să facă credit la bancă.

„Nici eu nu sunt smerit şi nici modest. Mi-ar plăcea după ce am trăit foarte mulţi ani practic într-o carceră, că asta a fost, am fost sărac de mic, ce să fac, se întâmplă. Puteam să mă nasc în Angola, era mai rău. Nu pot să spun că sunt foarte nervos că am fost sărac în România. Deci, eu stând atâţia ani într-un spaţiu foarte mic şi fiind foarte neîndemânatic şi un pic claustrofob, mi-ar plăcea să trăiesc într-o casă mare. E adevărat, trăiesc într-o casă mare, închiriată. Nu mi-am permis să-mi cumpăr o casă mare şi nu am vrut să fac nici credit la bancă', spunea Mircea Badea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete