Cu ce s-au ocupat tatăl și bunicul lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei a avut rădăcini adânci în serviciile secrete

Vladimir Putin, președintele Rusiei care a ordonat invadarea Ucrainei acum 14 zile, are rădăcini adânci în serviciile secrete. S-a aflat cu ce s-au ocupat bunicul lui, dar și tatăl său.

Chiar dacă despre familia lui de acum se cunosc foarte puține detalii, Vladimir Putin și-a ascuns fiicele, chiar și iubita și pe fosta soție, despre bunicul și tatăl lui se cunosc amănunte importante. Conform libertatea.ro, bunicul său a fost un bucătar care i-a servit pe liderii ruși – de la Rasputin la Lenin și Stalin.

Însă, ca toți cei care trăiau în proximitatea liderilor Rusiei, cel mai probabil lucra și pentru NKVD (poliția secretă, viitoarea KGB).

vladimir putin in tinereteSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3
Bunicul lui Vladimir Putin

Cine a fost tatăl lui Vladimir Putin

În ceea ce îl privește pe tatăl lui Vladimir Putin, se știe că Vladimir Spiridonovici Putin și-a început cariera într-o fabrică. Acesta a fost luat să lupte în război într-o unitate NKVD, în spatele liniilor inamice. În acele vremuri și în acea lume, oamenii își hotărau prea puțin soarta. Pe front a fost grav rănit și a revenit acasă, dar cel mai probabil a rămas în rândurile rezerviștilor activi ai NKVD toată cariera, susține autorul volumului „Fragile empire', potrivit Libertatea.

Tatăl și mama lui Vladimir Putin

Conform diferitelor informații apărute în presă, Vladimir Putin ar avea trei copii, doi fiice mari și una mai mică. Întreaga familie extinsă a președintelui rus s-ar ascunde într-un buncăr secret încă de săptămâna trecută.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete