Cu ce ne îmbrăcăm… la picnicul de 1 mai?

VESTIMENTATIE 1 MAI

Aceasta este întrebarea care ne chinuie pe toate de fiecare dată când ne plănuim o ieșire în aer liber. Nu pomenim aici de vestimentația pentru o petrecere sau nuntă, acolo este un basm întreg. Ci de marea dilemă a week-end-ului: cu ce ne îmbrăcăm la picnicul de 1 mai? Iată propunerea noastră:

Vremea de afară este prietenoasă, dar nu a venit vara. Un top lejer este foarte indicat, poate fi chiar decoltat. Însă un cardigan, o cămașă de jeans, un bolero tricotat este absolut obligatoriu.

Deși sunt feminine și după un sezon dificil, cum a fost iarna aceasta, rochiile noastre abia așteaptă să fie plimbate la soare, picnicul de 1 mai nu este tocmai momentul potrivit. Cel mai lejer ne simțim în pantaloni largi, cu croială retro spre clasică într-o culoare… de picnic. Tăvălitul prin iarba verde și proaspătă va fi momentul nostru favorit. Cel mai probabil copiii ne vor urma exemplul îndeaproape… așa că vestimentația trebuie să fie adaptată tuturor nevoilor de joacă în aer liber.

Anul acesta, foarte la modă este rucsacul. Din pânză, piele velur, piele naturală sau denim. Dacă nu ai apucat să-ți achiziționezi un rucsac încă, mai ai timp. Caută-l pe cel care se potrivește ținutelor tale și alege o culoare neutră. O geantă navy poate suplini cu succes lipsa rucsacului. Are un aer estival și e foarte prietenoasă cu ținutele casual.

Indiferent unde are loc picnicul nu uita să-ți acoperi capul cu pălărie, șapcă, bandana, orice găsești cool în garderoba ta. Corpul nostru încă nu s-a obișnuit cu razele soarelui. O insolație cu puternice dureri de cap este ultimul lucru cu care ai vrea să te întorci de la picnic.

Nu este momentul culorilor pastel, albul iese din discuție, iar accesoriile sofisticate nu-și au rostul. Ziua de 1 mai este o zi de relaxare prin însăși semnificația ei. Regula cea mai importantă pentru vestimentația pe care o alegi de 1 mai este să fie în strânsă concordanță cu… veselia și buna dispoziție.

Florentina Mușat

Geantă: H&M

Top: Stradivarius

Cămașă jeans: New Yorker

Pantaloni: C&A

Espadrile: depurtat.ro

Citește și: Unde poți merge la pescuit de 1 mai

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete si Moda