Cu cât vinde Vlad Miriță un porc de 130 de kg, de Crăciun. Tenorul are o fermă de animale în Târgoviște. „Prețurile sunt pe măsură”
De mai mulți ani, Vlad Miriță se împarte cu brio între cariera de artist și ferma de animale de la Târgoviște, care îi merge din ce în ce mai bine. Tenorul este un fermier dedicat, iar în cadrul unui interviu, acesta a dezvăluit care sunt prețurile la produsele sale. Interpretul are o listă lungă de comenzi pentru Crăciun și Revelion.
„Avem cârnați afumați, la prețul de 118 lei kg, jumări, la 84 de lei kg, slănină afumată, la 79 de lei kg, Leberwurst, la 114 lei kg, șorici- la 140 lei kilogramul, dar se vând și la 200 de grame sau în ce cantitate dorește fiecare.
Leberwurst conține ingrediente selecte, cu carne și ficat de porc 25%, cu șorici, slănină, sare, apă și e condimentat natural cu nucșoară, sare, piper și ceapă prăjită!', spune Vlad Miriță pentru Click!
Vlad Miriță a dezvăluit și care sunt prețurile la carne, dar și cât costă un porc întreg. „Un porc întreg, de 120 kg, costă 6.280 de lei, iar un porc de 40 kg costă 2.240 de lei. Carnea de porc costă în jur de 50 de lei kilogramul. Am deja comenzi, pentru Crăciun, de 50 de grăsunei'.
Vlad Miriță vinde și carne de pasăre
Vlad Miriță vinde și carne de pasăre. Potrivit acestuia, pieptul de curcan este la 149 de lei kg, puiul fraged- 71 lei kg, ficățeii de pui- 103 lei kg, cocoș de curte- 67 de lei kg, iar un curcan de 9 kilograme costă 630 de lei.
Vlad Miriță explică de ce prețurile sunt mai mari decât în magazine. „Noi facem produse Premium, iar felul în care creștem păsările și porcii este total invers față de cum procedează industria.
Prin urmare, și prețurile sunt pe măsură, noi ne adresăm unui public care e dispus să plătească un produs de foarte bună calitate, nu să îl sature de la ora 12.00 la 17.00, ci să îl hrănească, cu adevărat, să îi ofere organismului sănătate, să îi întărească sistemul imunitar.
Noi nu ne comparăm cu industria, suntem diametral opus. Scopul industriei e să producă mult și ieftin, al nostru este să producem calitativ, dar și să avem un profil, pe care să-l putem încasa și, mai apoi, reinvesti, ca acest mic business să fie sustenabil', a mai adăugat Vlad Miriță pentru sursa citată.