Cu bicicleta prin oraș? Ce zici de o excursie de weekend în afara orașului? Verifică de ce ai nevoie

Bicicleta este un mijloc de transport din ce în ce mai popular în orașe. Puteți merge cu bicicleta la serviciu și economisi mult timp fără să stați în ambuteiaje. Bicicleta este, de asemenea, mult mai economică și mai ecologică. În plus, este excelent pentru relaxarea de weekend. Ce ar trebui să alegi dacă vrei să călărești?

Unii oameni merg cu bicicleta, pentru că este mai ieftin, mai rapid și mai economic decât o mașină, care oricum este blocată tot timpul în ambuteiaje. Alții, dimpotrivă, folosesc bicicleta doar pentru recreere și călătorii de weekend. Ambele soluții sunt bune, cu condiția să aveți echipamentul și accesoriile potrivite pentru mersul pe bicicletă. De asemenea, bicicleta în sine poate fi ușor adaptată la tipul de activitate sau la frecvența acesteia.

Magazin de biciclete sportive

Cea mai populară categorie din magazinele de biciclete sunt modelele concepute pentru mersul urban. Acestea reprezintă mijlocul de transport ideal pentru a merge la serviciu, la universitate sau la sala de sport. Bicicletele de acest tip sunt de obicei împărțite în două categorii: biciclete de oraș de tip olandez și biciclete urbane. O bicicletă olandeză este o monocicletă tipică, cu roți mari, o șa înaltă și, de obicei, un coș mare sau un suport pentru bagaje montat pe bicicletă. Pe de altă parte, o bicicletă tipică pentru “doamne” are un cadru destul de jos, ceea ce vă permite să urcați și să coborâți confortabil de pe bicicletă. La bicicletele de tip urban, ghidonul bicicletei este de obicei drept, iar șaua este poziționată puțin mai sus decât ghidonul, iar roțile sunt destul de late. Pentru utilizator, acest lucru înseamnă, printre altele, necesitatea de a se apleca în timpul mersului, ceea ce deosebește acest tip de bicicletă de modelele clasice olandeze. Ambele tipuri de biciclete oferă confort și comoditate atunci când se circulă atât pe poteci, cât și pe stradă. Merită să cumpărați echipamente de renume, de exemplu Orbea, Hudora sau Kellys. 

Selecție mare de biciclete

Prima categorie la care trebuie să vă uitați atunci când faceți cumpărături sunt bicicletele de oraș. Acestea sunt vehiculele ideale pentru deplasarea zilnică la serviciu, la universitate sau la sala de sport. Acestea sunt împărțite în două tipuri: biciclete de oraș în stil olandez și biciclete urbane. Primul este cu siguranță în imaginația tuturor – este un monociclu cu roți mari, cu o șa înaltă și, de obicei, un coș sau un suport pentru bagaje de dimensiuni considerabile. Versiunea pentru femei are un cadru cu poziție joasă care vă permite să urcați ușor pe bicicletă. Pe de altă parte, în versiunea pentru bărbați, este poziționat chiar sub șa.

Pe de altă parte, bicicletele moderne de munte sunt mai potrivite pentru cei care parcurg trasee mai solicitante. Astfel de biciclete sunt echipate cu un cadru puternic și o tehnologie modernă de suspensie. Bicicletele de munte au amortizoare robuste, care oferă protecție împotriva loviturilor. Pe de altă parte, anvelopele late asigură aderență și stabilitate pe terenuri variate și denivelate.

Bineînțeles, asta nu este tot. În magazinele de sport profesionale, cum ar fi Sportano.ro, puteți găsi multe modele de biciclete, care diferă în funcție de funcție, dimensiune sau greutate. Pe lângă bicicletă, sunt importante și echipamentele suplimentare, cum ar fi luminile de bicicletă, căștile și protecțiile. Ochelarii de soare pentru ciclism Quicksilver, GOG sau Oakley merită, de asemenea, să fie luați în considerare.

Pariați pe echipamente de înaltă calitate

Atât bicicletele, cât și echipamentul de echitație pot fi achiziționate în mod convenabil de la un magazin sportiv profesionist. Merită să cumpărați echipamente și accesorii în magazinele profesionale, unde există o gamă largă de produse și, în plus, puteți compara în mod convenabil prețurile și caracteristicile. Un bun magazin de articole sportive oferă doar un sortiment de la producători de încredere și cu experiență dovedită. Dacă faci sport și vrei să te bucuri de el, nu merită să faci economii la echipament. Ceea ce contează este confortul și materialele de bună calitate. În acest fel, vă puteți bucura de activități recreative în orice situație și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la îmbrăcăminte, iluminat sau alte accesorii pentru bicicletă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial