Cristina Spătar iubește din nou! Cine este tânărul care a cucerit-o pe fosta „Regina R&B”?

Cristina Spătar iubește din nou! Cine este tânărul care a cucerit-o pe fosta „Regina R&B”?

Pentru prima oară de la divorțul de Alin Ionescu, Cristina Spătar face dezvăluiri privind noua sa relație. Cântăreața se iubește cu un tânăr în vârstă de 27 de ani, pe nume Tiberiu Vărzaru. Cei doi au petrecut noaptea dintre ani la munte, pe Valea Uzului.

„Am fost la munte de Revelion, cu sora mea și cu iubitul. Copiii i-am lăsat cu fostul soț', a declarat Cristina în emisiunea „La Măruță'.

Cristina Spătar și iubitul ei formează un cuplu din vara anului 2016, la scurt timp de la divorțul fostei „Reginei R&B'.

„Locuim împreună, el stă la parter, și eu la etaj, cu copiii. Pe Tibi l-am cunoscut înainte de divorț cu două luni. Îi făceam publicitate la afacerea lui. Imediat după divorț, el m-a curtat, a fost omul potrivit la locul potrivit. Nu simt diferența de vârstă dintre noi. Trăiesc clipa și nu-mi fac planuri de viitor. Are o relație bună cu copiii, îi ajută la lecții, e apropiat de vârsta lor. I-am cunoscut și părinții, mă înțeleg foarte bine cu ei', a mai declarat Cristina Spătar.

Iubitul Cristinei Spătar este mai tânăr cu 21 de ani decât ea

Deși diferența dintre cei doi este de 21 de ani, Tibi i-a fost alături Cristinei după divorț și a sprijinit-o ori de câte ori a avut nevoie. În cadrul emisiunii, cântăreața a mărturisit că nu-și mai dorește să meargă la altar.

„Nu vrea să mă mai mărit. Mi-e bine așa. Hârtia aceea nu face decât sa împarți niște bunuri sau să pierzi tot ce ai avut. El și-ar dori căsătoria, eu sunt reticentă însă. Am făcut 48 ani, el are 27 de ani, am avut experiența pe care am avut-o la primul mariaj, mi-a ajuns.Tibi m-a susținut moral, dacă nu era el, clacam.

A fost o lovitură la care nu mă așteptam. Una e să te căsătorești cu Mirco Maschio, despre care știi că e foarte curtat și te aștepți ca vine una mai frumoasă și ți-l ia, și alta să te căsătorești cu un băiat simplu, care vine și zice dintr-o dată < la revedere! > Ultimii doi ani între mine și Alin au fost delicați.

Nu l-am înșelat în viața mea. El pentru mine era tot, eu eram foarte geloasă, aveam un feeling. În final tot l-am pierdut. Nu sunt colerică. Sunt calmă, doar plâng și mă consum. Acest băiat a fost pentru mine balsam pentru suflet. Există o chimie și o întelegere fantastică. Mi-e foarte teamă de căsătorie, a fost prea șocantă despărțirea', a spus Cristina Spătar în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Divorțul a lăsat urme adânci în sufletul Cristinei Spătar, aceasta fiind nevoită să apeleze la ajutorul unui psiholog pentru a merge mai departe.

„Întotdeauna mi-a fost teamă să nu pierd, pe mama, casnicia, și chiar asta mi s-a întâmplat până la urmă. Am fost și la psiholog, am vrut să înțeleg de ce pleacă un bărbat de lângă soția perfectă, îi duceam micul dejun la pat. L-am dus și pe fiul meu, Albert la psiholog. Cu fostul soț nu mai vorbesc, nu mai avem ce discuta. Vine, ia copiii, nu ne întâlnim, eu le fac băgăjelul. Avem un proces în ceea ce privește pensia alimentară. Nu s-a rezolvat nimic încă. Am o relație normală, în schimb, cu cumnatul meu, cu fratele fostului soț', a mai declarat artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete