Cristina Spătar, amintiri dureroase din perioada copilăriei: “Tata era foarte dur, la orice mică greșeală…”

Cristina Spătar, numită și regina R&B, a reușit să lase în spate traumele din trecut și să își construiască o carieră în domeniul muzical. Pe lângă succesul din muzică, artista este mama a doi copii frumoși, dar chiar dacă în viața ei lucrurile s-au așezat, amintirile dureroase din perioada copilărie sunt încă vii în sufletul cântăreței.

Copilăria Cristinei Spătar nu a fost deloc una ușoară. Artista a fost marcată de problemele pe care tatăl ei le avea cu alcoolul, dar și de caracterul dur al acestuia. Invitată într-o emisiune de televiziune, Cristina Spătar a rememorat perioadele mai puțin frumoase ale copilăriei, povestind că la fiecare greșeală, corecțiile din partea tatălui erau nelipsite. Pe lângă greutățile din copilărie, Cristina Spătar a primit o nouă lovitură în momentul în care mama ei s-a îmbolnăvit de cancer, boală care i-a curmat viața în cele din urmă. Moartea mamei a marcat-o pe Cristina Spătar, cântăreața reușind cu dificultate să treacă peste acest eveniment nefericit din viața ei.

Cristina Spătar, amintiri dureroase din perioada copilăriei

“Tata era foarte dur, la orice mică greșeală ne lua la bătaie. El avea modul lui de a educa copiii, mama mea era cu vorba bună, cu blândețea. A fost un tip foarte dur, trăiește și în ziua de azi, încerc să îi fiu alături cât pot pentru că el nu a fost tocmai un gentleman. În momentul în care mama mea s-a îmbolnăvit de cancer, el nu a fost un domn, să rămână alături de ea. Mama mea s-a îmbolnăvit de cancer la 40 de ani, deci era foarte tânără când a murit și a ales să plece. În cele din urmă, eu am fost singura care l-a căutat, l-am ajutat să se remonteze, să se pună pe picioare pentru că între timp pierduse tot.”, a spus Cristina Spătar, în emisiunea “Răi da’ buni”.

Cu toate că de-a lungul vieții a primit mai multe lovituri, Cristina Spătar mărturisește că încearcă să nu repete greșelile părinților ei și să le ofere celor doi copii o copilărie fericită și lipsită de griji.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Cristina Spătar.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Ce face Jennifer Aniston pentru ca rujul să-i reziste pe buze întreaga zi? Trucul pe care îl poți încerca și tu!

Ce spune Lavinia Pârva despre relația cu Ștefan Bănică? Există sau nu probleme între cei doi?

Ce relație are Meghan Markle cu tatăl ei? Uite cum s-au schimbat lucrurile după nunta regală

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete