Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu mai împart același pat. Anunțul făcut după 12 ani de căsnicie

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au o căsnicie care durează deja de 12 ani, însă nu mai împart același pat. Prezentatoarea a făcut dezvăluiri despre relația lor.

Cristina Șișcanu (38 de ani) și Mădălin Ionescu (52 de ani) par a forma unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, în spatele momentelor fericite se ascund și provocări pe care cei doi le întâmpină în căsnicia lor. Într-un videoclip recent postat pe rețelele de socializare, Cristina Șișcanu a ales să vorbească deschis despre unele dintre problemele cu care se confruntă alături de soțul ei.

Cristina și Mădălin au demonstrat de-a lungul anilor că sunt deschiși să împărtășească atât bucuriile, cât și dificultățile vieții lor, construind astfel o conexiune cu publicul lor. Prezentatoarea a povestit că nu mai doarme cu soțul ei, pentru că Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, își dorește să doarmă mereu cu tatăl său.

„Ce credeți, sunt un pic supărată. Tu realizezi de când noi nu am mai apucat să stăm așa împreună? Uite, cum stăm noi acum pe canapea, noi nu am mai stat. «Cum? Aseară ți-am făcut masaj. Ai cerut să îți fac masaj la tălpi și ai adormit» (i-a răspuns soțul ei, Mădălin Ionescu). Păi și cât a durat până am adormit? 1 minut. Asta zic, să stăm așa, să interacționăm și noi. (…)

Duc copiii la școală, după îi fac micul-dejun lui Filip și îl pregătesc pentru o nouă zi și tot așa. Nu ne întâlnim, asta e, de fapt, ideea. Nu ne întâlnim. Noi nu ne mai întâlnim. Dacă noaptea eu fac un efort deosebit ca să te aștept pe tine să vii de la emisiune, și ca să îți termini treaba cu cățeii, ca să pot să stau 5 minute. Și adormi imediat, adică nici nu apuc să schimb 2 vorbe. (…)

A, și încă ceva. Nu dormim împreună. Doar în zilele în care copiii dorm la bunici. Filip vrea să doarmă cu Mădălin și atunci eu dorm cu Petra. Da ea nu are o problemă dacă ar dormi singură, pentru că în vacanțe peste tot a dormit singură. Deci, mai mult mie îmi place să dorm cu ea, tot lungesc această stare, că știu că nu va mai dura prea mult.  (…) În weekend, și noi ca niște părinți care au conștiință, vrem să petrecem timpul, dar chiar ne place să ne petrecem timp cu copiii noștri. Și nu ne facem program separat, dacă ieșim cu prietenii așa, 2 ore seara la o masă.

Chiar sunt curioasă, urmăritorii mei, prietenii mei, ce părere au și cum procedează ei. Cum își organizează viața de cuplu finnd și părinți și având responsabilități profesionale. Noi în timpul săptămânii abia ne vorbim', a spus Cristina Șișcanu, într-un videoclip publicat pe pagina ei personală de Instagram.

cristina siscanu mutare in strainatate 9SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 14)

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete