Decizia luată de producători în legătură cu sezonul 2 al serialului „Lasă-mi place! Camera 609”

Producătorii și șefii de la Antena 1 au decis ca „Lasă-mă, îmi place! Camera 609', comedia romantică de la Antena , să fie reînnoită pentru sezonul doi. Filmările au început deja.

Cu doar cinci săptămâni înainte de finalul primului sezon al comediei romatice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, difuzat pe 22 decembrie, de la 20:30, la Antena 1, producătorii proiectului anunţă că acesta a fost reînnoit pentru sezonul doi. Filmările pentru povestea de dragoste care nu se încadrează în clișee, adaptare după producţia turcească Room 309, au început deja, în mai multe locaţii din Bucureşti, dar şi din ţară.

„Cu o miză aşa mare la mijloc, cele două familii rivale nu vor renunţa uşor la competiţie. În cel de-al doilea sezon din comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, lupta pentru avere devine şi mai acerbă, mai ales că fereastra de timp în care pot câştiga se micşorează. Pe acest fundal, surpriza este povestea de dragoste dintre Eva şi Victor, care continuă să devină tot mai puternică, dar bineînţeles cu suişuri şi coborâşuri şi tot felul de obstacole. Căpoşi, principiali, inteligenţi, amuzanţi, Eva şi Victor ne vor delecta cu noile lor aventuri, iar pe lângă asta, se vor înfiripa şi alte poveşti de dragoste, parteneriate şi prietenii. Toate aceste lucruri, potenţate cu farse, situaţii neaşteptate, umor de situaţie şi limbaj, constituie reţeta magică a unei seri de vineri relaxante, în care primează sentimentul de feel good!', dezvăluie Bianca Mina, cea care alături de Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandra Ion semnează scenariul producţiei.

Camera 609_6SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

„Sunt foarte fericită că putem să continuăm această poveste care îmbină iubirea cu comedia. Publicul din România are nevoie şi de astfel de poveşti, are nevoie să zâmbească şi să se simtă bine. Şi le mulţumesc tuturor că au ales să se uite la noi', completează Ruxandra Ion. 

„Dacă v-ati distrat cu primul sezon, ne bucurăm tare şi vă mulţumim. Iar dacă aşteptaţi cu nerăbdare continuarea, vă spunem doar atât: ceea ce urmează va fi si mai plin de haz. Cum ştiu? Pentru că filmările pentru sezonul doi au început deja! Acelaşi cast care a adus bucurie şi râsete vă va oferi o poveste şi mai efervescentă. Suntem zilnic pe set alături de o echipă extraordinară şi de actori talentaţi şi dedicaţi şi împreună construim momente pline de substanţă şi umor!', spune Federico Favino, regizorul proiectului. 

În fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, protagoniştii serialului sunt martorii unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Moştenirea foarte mare rămâne laitmotivul unei competiţii tragi-comice în rândul candidaților. 

„Mă bucur să pot spune că am început filmările pentru sezonul 2. Asta înseamnă că a fost bine primit, ceea ce mă bucură nespus. Fiind un proiect de lungă durată, avem şansa de a contura personajele în cât mai multe nuanţe!', dezvăluie Anda Sârbei, interpreta Evei, în vreme ce Matei Negrescu, cel care îi dă viaţă lui Victor Pop completează: „Îmi place din ce în ce mai mult! Sunt multe situaţii amuzante şi, parcă acum mai mult ca oricând, se naşte un omor proaspăt încă de când repetăm secvenţele zilei. Ba chiar uneori şi din greşeli. Echipa a devenit o a doua familie şi mă bucur tare să joc într-un proiect care a fost suficient de îndrăgit pentru a fi extins la un nou sezon!'. Emilia Popescu, cea care o joacă pe Violeta, povesteşte şi ea: „Lasă-mă, îmi place! Camera 609 continuă! Violeta e în acţiune, nu se lasă nicio clipă, concurenţa e acerbă cu Luminiţa (n.r. Anca Androne), apare şi un personaj nou…fiţi cu ochii pe noi, în fiecare vineri seara, de la 20:30, la Antena 1. 

Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demult pe micile ecrane, dar și nume noi, fac deliciul telespectatorilor în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Emilia Popescu, Magda Catone, Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Virginia Rogin, Sergiu Cioiu, Anda Sârbei, Matei Negrescu, Anca Androne, Doina Teodoru, Loredana Groza, Nuami Dinescu, Marius Rizea, Ştefana Darzeu, Maria Ţăpuşă, Răzvan Krem Alexe, Emanuel Cîrstea, Alexandra Ciobanu, Julia Marcan, Lucian Ionescu, Iulia Barbu, Cristian Neacşu, Alexandra Ciobanu şi Graţiela Voicu pot fi urmăriţi în fiecare seară de vineri, de la 20.30, la Antena 1. #JoiVin emoţiile, bucuria, secretele şi dramele, în cele mai aşteptate seriale româneşti, la Antena 1. 

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete