Cristina Șișcanu, probleme cu menajera: „Și-a luat lucrurile și a rupt-o la fugă”. În ce situație neplăcută a fost pusă

Cristina Șișcanu a avut parte de o situație neplăcută cu menajera. Soția lui Mădălin Ionescu a povestit că i-au dispărut câteva lucruri din casă, iar când i-a spus doamnei care făcea curățenie, aceasta a plecat fără nicio explicație.

Pentru că are un program foarte încărcat și nu se poate descurca singură cu toate treburile casei, Cristina Șișcanu a apelat la ajutorul unei menajere. Soția lui Mădălin Ionescu a povestit recent, pe una dintre rețelele de socializare, că a avut o experiență neplăcută cu aceasta.

Vedeta a mărturisit că i-a dispărut încărcătorul și nu s-ar fi gândit nicio clipă că menajera ar putea să-l ia. Când a venit la curățenie, Cristina i-a cerut doamnei respective să caute încărcătorul ea, însă după această discuție, aceasta și-a luat lucrurile și a plecat.

„Eu marți am dus-o la grădiniță pe Petra, dar îmi amintesc momentul când m-am ridicat din pat, mi-am scos telefonul din încărcător și încărcătorul a rămas acolo, în priză. Eu nu am intrat în dormitor în ziua respectivă. Ea a făcut curățenie în casă și a plecat. Am avut treabă la birou și pentru că am stat mult pe telefon, am avut nevoie de încărcător.

Tot mă gândeam cine ar fi putut să-l ia, că nu mai era nimeni acasă.(…) Vine ziua de ieri, vineri, când doamna se prezintă la program. A reușit să facă puțină curățenie și am rugat-o ca atunci când urcă să-l mai caute, că poate îl găsește ea. Și în momentul acela, doamna și-a luat lucrurile și a rupt-o la fugă. Eu nu am înțeles, am rămas mută. A plecat, am rămas mută! Eu nu am acuzat-o de nimic, eu doar am rugat-o să mă ajute să-l caut', a povestit Cristina Șișcanu pe contul de socializare.

Cristina-Siscanu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„De rușine, nu-i ziceam nimic'

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' a mai povestit că a mai avut parte de o situație cu menajera care a deranjat-o. Soția lui Mădălin Ionescu susține că doamna care le făcea curat în casă ar fi luat mostrele pe care ea le primea cadouri de la magazinele cu produse de înfrumusețare.

„Au mai existat situații. Când îmi cumpăram cosmetice, primeam mostre și le lăsam în pungi. Când mă uitam în pungi, erau goale și o întrebam. Gesturile erau nesemnificative, dar spun multe despre asta. De rușine, nu-i ziceam nimic. Și le-a însușit, aia e, dar nu e normal, frate', a mai spus Cristina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete