Cristina Șișcanu, aspru criticată pentru imaginile în care își alăptează fiica în public

Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și fiica lor Petra

De 11 ani, Cristina Șișcanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul prezentator TV Mădălin Ionescu. Perechea are împreună o fiică, Petra, în vârstă de 3 ani.

Cristina Șișcanu, aspru criticată pentru imaginile în care își alăptează fiica în public

La scurt timp de la nașterea fiicei sale, jurnalista a dezvăluit că susține alăptatul în public. Tocmai din acest motiv, vedeta TV nu s-a sfiit să publice în mediul online fotografii în care era surprinsă alăptându-și fiica.

„Am alăptat-o pe Petra până la doi ani și șapte luni. Nu a fost ușor, dar a fost minunat în același timp. Mă bucur că tot mai multe persoane publice, în mod special mămici-influenceri celebri, promovează alăptatul postând poze cu puii la sân.

Acum trei ani și jumătate eram singura care făcea asta și am stârnit o adevărată revoluție în mediul online. Acum este liniște și pace.

Asta înseamnă că mentalitatea s-a schimbat și sunt fericită că am avut curajul să mă lupt cu prejudecăți chiar dacă «o lume întreagă» mi-a fost potrivnică.

În timp am primit numeroase mesaje din partea mamelor care îmi mulțumeau că au reușit să treacă peste bariera psihologică de a-și alăpta pruncul în public (…)”, a scris Cristina Șișcanu, în dreptul unei imagini în care își alăptează fiica.

În ciuda mesajului pozitiv, comentariile negative nu au încetat să apară

„Luați bani afișând copiii când sug. Sunteți grețoase. Poate copilul nu vrea să existe această urmă digitală. Dar cum v-ați tâmpit și sunteți toate niște amețite, vă gândiți numai la poze. //

Te plictiseai și te-ai gândit să faci și tu ceva. Întotdeauna s-a alăptat în public. Ai inventat tu roata. Doamne. //

Ar trebui să promovați alăptatul în public acoperite cu o simplă eșarfă. E urât pentru cei din jur, fie ei copii, bătrâni, adulți, să vadă sânul în toată splendoarea lui. Dar cred că ține de fiecare femeie și de ce reprezintă «să fii o doamnă»”, sunt câteva dintre comentariile negative, potrivit Perfecte.ro.

Foto: Instagram

Citește și:

Kate Middleton a vorbit despre ședința foto realizată imediat după nașterea primului ei copil

Prințul Harry are o singură cerință pentru bona fiului său! Care este aceea și de ce înseamnă atât de mult pentru el?

Roxana Blagu și Andrei Badiu și-au botezat fiul și s-au căsătorit în aceeași zi! Primele imagini de la eveniment

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete