Cristina Șișcanu, adevărul despre începutul relației cu Mădălin Ionescu. A fost acuzată că l-a despărțit de fosta soție: „Rămăsese singur cu fata lui”

De 12 ani, Cristina Șișcanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălin Ionescu. Vedeta l-a cunoscut când acesta era prezentator la „Acces Direct' și abia se despărțire de mama copiilor lui.

Când l-a cunoscut pe Mădălin Ionescu, el era căsătorit cu Mihaela Coșerariu, femeia cu care are doi copii, însă nu a fost nimic între ei la vremea respectivă, deși îl admira foarte mult profesional. Cristina Șișcanu îl știa pe Mădălin Ionescu de la „Acces Direct', ea fiind reporter și PR al emisiunii de la Antena 1.

„Pe Mădălin l-am cunoscut la «Acces direct». Eu eram reporter special și PR-ul emisiunii. M-a fascinat din prima clipă, dar nu am îndrăznit să mă gândesc altfel la el, decât ca la un admirabil profesionist. Avea o uluitoare capacitate de muncă și o creativitate ieșită din comun.

Mi-am reprimat orice atracție față de el până în clipa în care, după un an și ceva, el mi-a mărturisit ce simte față de mine. A fost un șoc. Rămăsese singur cu fata lui, Ștefania. Toată redacția știa prin ce trece.

Ne anunțase pe toți cu luni bune înainte, dar tot nu am îndrăznit să sper la mai mult. Relația cu el a fost o explozie, o descătușare din prima clipă. Prima piesă pe care mi-a dedicat-o a fost «To the moon and back», a celor de la Savage Garden și, credeți-mă, așa a fost!', a declarat Cristina Șișcanu, pentru Fanatik.

Cristina-Siscanu-si-Madalin-Ionescu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prezentatoarea a negat informațiile potrivit cărora ar fi fost ea de vină pentru că Mădălin Ionescu a divorțat de fosta soție. Cristina Șișcanu spune că acesta rămăsese singur cu fata lui când acesta i-a împărtășit dragostea.


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete