Cristina Șișcanu a comis-o! Cum s-a făcut de râs pe Instagram

Cristina Șișcanu a comis-o! Cum s-a făcut de râs pe Instagram

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii cu toate evenimentele din viața ei. De curând, vedeta a postat un filmuleț în care fanii au observat un detaliu intim din garderoba sa.

Datorită emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities', soția lui Mădălin Ionescu a fost în centrul atenției. Ulterior, ea s-a menținut așa, grație unor story-uri pe Instagram în care le arăta fanilor că timpul mult prea limitat de care dispune o împiedică să-și facă ordine în dressing.

Printre multitudinea de produse destinate îngrijirii tenului, parfumuri și alte obiecte decorative, internauții au observat și două tuburi de… lubrifiant. Pentru că aceste două recipiente i-au stârnit pe curioși, vedeta a fost nevoită să justifice de ce are nevoie de aceste soluții.

Cristina Șișcanu este mereu atentă la felul cum apare pe sticlă, tocmai din acest motiv apelează la diverse trucuri pentru a obține un look impecabil. Printre aceste trucuri se află și utilizarea lubrifiantului pe păr, astfel reușind un wet-look perfect. După cum a declarat vedeta, acest produs ar fi ideal.

„Ha, ha, și dacă ați observat în filmarea anterioară aceste sticluțe, să nu mă bănuiți de lucruri rușinoase. Eu îl folosesc pentru un wet look deavârșit. Deci este foarte bun', a spus Cristina Șișcanu pe InstaStory.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete