Cristina Cioran s-a reunit cu Ema. Micuța a fost externată, iar mama ei a pus o fotografie înduioșătoare

Cristina Cioran a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Unul dintre cele mai mari vise pe care le-a avut i s-a împlinit. Acum câteva luni și-a anunțat fanii că va deveni pentru prima oară mamă, însă nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple înainte de termen.

Cristina Cioran a avut o toxiinfecție alimentară care i-a provocat travaliul, astfel că la doar 29 de săptămâni a născut-o pe micuța sa. La vremea aceea, vedeta s-a temut pentru viața ei și a micuței, cerându-le fanilor să se roage pentru ele.

„Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut.

Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen', a declarat Cristina acum o lună.

Timpul a trecut, proaspăta mamă a fost externată, însă Ema a rămas în spital pentru a lua în greutate și pentru a fi în afara oricărui pericol. Luna care tocmai a trecut a făcut cât un an, deoarece vedeta și iubitul ei nu au putut să o vadă pe bebelușă așa cum și-ar fi dorit din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

„Cea mai mare durere a mea este că nu sunt lăsată să stau lângă fetița mea în spital. Regulile impuse de pandemie ne țin departe! Inclusiv medicii și-ar dori ca mămicile să fie acolo…mi se pare atât de nedrept și de năucitor’, a transmis vedeta la InstaStory.

Ei, bine, rugile lor și a celor dragi au fost ascultate și cu ajutorul medicilor, micuța a dovedit că este o luptătoare și pe zi ce trecea, ea le transmitea părinților prin evoluția ei favorabilă că în curând va veni lângă ei acasă.

Astăzi, Cristina Cioran este o mămică în al nouălea cer, deoarece Ema a fost externată. Vedeta a împărtășit momentul fericit cu urmăritorii săi din mediul online, postând o poză cu fetița din camera pregătită cu mult drag de părinții ei.

„Acasă, în sfârșit. Ema fericită, mami și tati leșinați! Vă mulțumim pentru susținere și încurajări! Vă pupăm!', a scris Cristina Cioran.

Foto: InstaStory

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete