Cristina Cioran, în culmea fericirii. Cum se simte micuța Ema?

Cristina Cioran a născut-o pe Ema la doar 29 de săptămâni. Atât ea, cât și soțul ei le-au cerut oamenilor să se roage pentru micuța lor. În prezent, vedeta este acasă, însă fetița a rămas în spital sub supravegherea medicilor.

Cristina Cioran a primit vești bune de la personalul medical și a ținut să împărtășească acest lucru cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Internauții s-au bucurat pentru ea, dar au observat un detaliu inedit în postarea vedetei.

Zilele trecute, Cristina a împlinit 44 de ani și a postat un mesaj cu adevărat înduioșător. Și-a început postarea cu „happy wife', adică „soție fericită', motiv pentru care unii urmăritori se așteaptă ca imediat ce Ema va fi externată, vedeta să dea și vestea unui alt mare eveniment din viața ei.

„44, happy mom, happy wife! Vă mulțumesc din suflet pentru mesaje, gânduri și încurajări! A fost o zi de naștere și renaștere! Am încercat sî răspund tuturor și sper să nu vă supărați pe mine dacă nu am reușit să răspund tuturor.

Suntem optimiști și convinși ca Ema va fi bine! Deocamdată încă este la incubator; va mai sta acolo pana creste suficient că sa poată fi luată acasă! M-au ajutat și mă ajută mult mesajele și încurajările voastre! Vă mulțumesc mult pentru urări și abia aștept să vă dau vești!', a fost mesajul Cristinei Cioran pe Instagram.

Micuța Ema ar fi trebuit să stea la „dospit' până în luna septembrie, însă soarta a avut alte planuri cu proaspăta mămică. Cristina Cioran le-a spus urmăritorilor săi că fetița a rămas în spital, însă o va putea vedea doar în anumite condiții.

„Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea. O voi putea vizita de două ori pe săptămână cu test covid, o voi putea mângâia atât cât mi se va permite ca să nu îi pun în pericol viața', le-a transmis vedeta fanilor săi.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete